Betöltés...

ECOTOYS Méhecske Formájú Futtató Bicikli: Az Első Keréken Repülő Kalandokhoz 10 és 36 Hónapos Kor között

Ár: 16.100 Ft

? ECOTOYS Méhecske Formájú Futtató Bicikli: Az Első Keréken Repülő Kalandokhoz 10 és 36 Hónapos Kor között! ?‍♂️?
Az ECOTOYS méhecske formájú futtató bicikli nem csak egy szokványos játszótárs a gyermeked számára, hanem egy szuper módszer a motorikus képességek és az egyensúly fejlesztésére is. Tökéletes választás otthonra és szabadba egyaránt! ??
? Kifejezetten A Kicsiknek Tervezve ?
Ez a bájos méhecske formájú bicikli azoknak a gyerekeknek készült, akik már elkezdtek járni és most szeretnének új készségeket fejleszteni. A bicikli órákig képes lekötni őket, miközben fejleszti a koordinációt és az egyensúlyérzéket. ??
? Könnyű, De Masszív Szerkezet ?
Mindössze 2 kg a súlya, így a kicsik is könnyedén mozgathatják. A karbonacélból készült erős váz pedig biztosítja, hogy a játék nem csak szórakoztató, de tartós is lesz. A négy kerék extra stabilitást és biztonságot nyújt a kicsiknek. ?‍♂️?
?‍♂️ Kényelmes és Biztonságos Utazás ?‍♂️
A kormánykereket habbal borítottuk, amely nemcsak puha tapintású, hanem csúszásmentes is. A kényelmes, habbal borított ülés és a különleges anyaggal bevont kerekek, amelyek nem karcolnak, gondoskodnak arról, hogy a használat teljesen komfortos és biztonságos legyen. ?️?
? A Méhecske Szemei Kísérik Az Utat ?
Amikor a kormány elfordul, a méhecske szemei is az utazás irányába forognak. Ez a figyelmes kis részlet minden gyermeket elvarázsol, és órákon át le fogja kötni őket. ??
? Méretek és Műszaki Adatok ?

Hosszúság: 56 cm
Szélesség: 24,5 cm
Kormánymagasság: 41 cm
Súly: körülbelül 2 kg
Megengedett terhelés: 20 kg
Korosztály: 10-től 36 hónapos korig
Tanúsítványok: EN71:1-3, SGS, CE
Termékkód: LC-V1308 BEE
Gyártó: ECOTOYS

Az ECOTOYS méhecske formájú futtató bicikli a legjobb választás, ha egy különleges, mégis biztonságos és tartós járművet keresel a gyermekednek. Élvezze a szabadság érzését, miközben fejleszti képességeit! ??‍♂️?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "ECOTOYS Méhecske Formájú Futtató Bicikli: Az Első Keréken Repülő Kalandokhoz 10 és 36 Hónapos Kor között" című hirdetést látja. (fent)