Betöltés...

ECOTOYS YM-BT-6 PUSH BAR Pink 3-Kerékes 2 az 1-ben Futóbicikli: 3 Éves kortól, Pedálos Opcióval, Biztonságos és Növekedhet a Gyermekkel

Ár: 13.800 Ft

ECOTOYS YM-BT-6 PUSH BAR Pink 3-Kerékes 2 az 1-ben Futóbicikli: 3 Éves kortól, Pedálos Opcióval, Biztonságos és Növekedhet a Gyermekkel ??
Szeretnéd, ha gyermeked már korán megtanulná a kerékpározás alapjait? Az ECOTOYS YM-BT-6 PUSH BAR Pink 3-Kerékes 2 az 1-ben Futóbicikli az ideális választás! ?‍♀️?
? Biztonságos Autóvezetés Tanulása ?
Ez a futóbicikli átalakítható pedálos kerékpárrá, így gyermeke biztonságosan elkezdheti a kerékpározás megtanulását. A puha nyereg és a csúszásgátló markolatok órákon át tartó kényelmes játékot garantálnak. Az EVA anyagból készült kerekek defekttűrőek, így otthon és sétákon is tökéletesen használhatóak. ?❤️
? Kontrollált Irányítás: Levehető Tolókar ?
A biciklihez tartozó tolokarral könnyen irányíthatod a kisebb gyermeket. Amikor már önállóbbá válik, egyszerűen eltávolíthatod a karrt. ?️?
? Hátsó Kerekek: Tágítva vagy Összekötve ?
A hátsó kerekek beállítási lehetősége lehetővé teszi, hogy a bicikli "nőjön" a gyermekkel. Az elválasztott kerekek kiválóak a még egyensúlyozni nem tudó kicsik számára, míg az összekötött kerekek az egyensúlyt már megtartani tudó gyerekeknek ideálisak. ??
? Kifinomult Tervezés és Átalakítás ?
A kerekek speciális EVA anyagból készültek, amely nem hagy nyomokat a padlón vagy a csempén. A pedálok eltávolíthatóak, így a hagyományos kerékpár könnyen átalakítható futóbiciklissé. ??
? Állítható Kialakítás ?
A gondosan átgondolt tervezésnek köszönhetően állítható a nyereg magassága (31-38 cm), a kormány szöge és a fogantyú hossza is. Így a bicikli tökéletesen igazodik a gyermek méreteihez és képességeihez. ?️?
? Biztonságos Csomagolás ?
A bicikli erősített kartondobozban érkezik, és minden alkatrésze külön fóliával van biztosítva, garantálva a sértetlen szállítást. ?✅
? Méretek és Műszaki Adatok ?

Szín: Pink
Méretek: Hossz 59 cm, Szélesség 44 cm, Magasság 82 cm
Kerekek: Elülső 15 cm, Hátsó 19 cm
Maximális teherbírás: körülbelül 30 kg
Korosztály: 3 éves kortól
Tanúsítványok: EN71, CE
Termékkód: YM-BT-6 PUSH BAR PINK
Gyártó: ECOTOYS

Ne hagyj ki egy ilyen tökéletes lehetőséget! Az ECOTOYS YM-BT-6 PUSH BAR Pink 3-Kerékes 2 az 1-ben Futóbicikli ideális választás minden kis kerékpáros számára! ??‍♀️

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "ECOTOYS YM-BT-6 PUSH BAR Pink 3-Kerékes 2 az 1-ben Futóbicikli: 3 Éves kortól, Pedálos Opcióval, Biztonságos és Növekedhet a Gyermekkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: