Betöltés...

Tűzoltóautó távirányítású tűzoltóautó R / C 28cm 7220

Ár: 14.460 Ft

Távirányítású tűzoltókocsi R / C 28cm
Meggyőződésünk, hogy szinte minden fiatal fiú arról álmodozott, hogy a jövőben bátor tűzoltóvá váljon és eloltja a lángokat - ez a játék egy álom lesz! 
Egy nagy piros   tűzoltóautó van felszerelve gumikerekekre. Könnyen megbirkózik az útjában lévő kis akadályokkal. A legfontosabb elemeket a jármű kialakítása jelöli, ennek köszönhetően egy teljes méretű párnak tűnik.
A jármű távirányítóval történő működtetése lehetővé teszi, hogy  előre / hátra  és  jobbra / balra haladjon , és a kormánykerékre emlékeztető forma tökéletesen illeszkedik fiatal tűzoltókocsi-kezelőnk kis kezeihez. Ezzel az autóval játszani minden bizonnyal sok örömet okoz a gyermekének. Ennek köszönhetően minden gyermek fejleszti fantáziáját és logikai gondolkodásmódját.
A készlet elemek méretei:
- tűzoltóautó: 28 cm x 8,5 cm x 10,5 cm
- távirányító: 12 cm x 11 cm
Játék csomagolásának méretei:
17,5 cm x 18 cm x 15 cm
A tűzoltókocsit négy darab 1,2 V-os AA elem táplálja (tartozék), a távirányítóhoz két 1,5 V-os AA elemre van szükség (tartozék). A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. A szett CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71 szabványnak. Átlátszó fóliával ellátott kartondobozba van csomagolva, így tökéletes ajándékként. A készlet tartalmaz egy töltőt. 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tűzoltóautó távirányítású tűzoltóautó R / C 28cm 7220" című hirdetést látja. (fent)