Betöltés...

Távirányítós retro tűzoltó 3722

Ár: 13.140 Ft

A bemutatott tűzoltóautó egy távvezérelt játék, amelynek számos előnye van. USB-n keresztül töltődik, ami nagyon gazdaságos megoldás, ráadásul nemcsak kialakítása, hanem a jármű motorjának működésére emlékeztető fényhatások és hangok is jellemzik. A készlet tartalmaz egy speciális 2. 4G távirányítót, amely lehetővé teszi a játék távvezérlését és speciális funkcióinak használatát.

A készlet tartalma:
- piros tűzoltóautó,
- Távvezérlő.

A jármű kialakítását a Ford Ranger S ihlette. Az autó krómos, fényes részeinek utánzata révén a lökhárító, a tükrök, valamint a vörös karosszériát díszítő jellegzetes, díszítő matricák vonzzák magára a figyelmet. Az autó gumiabroncsos kerekekre van felszerelve , amelynek futófelülete lehetővé teszi, hogy legyőzze a nehezebben járható utakat is. A mellékelt távvezérlő gombjaival tud az autó  előre / hátra, jobbra / balra haladni és a játékot kísérő fényhatásokat is az kezeli.

A rádiós távirányítással vezérelt tűzoltókocsi nemcsak a gyermeket fogja érdekelni. Támogatja a megfelelő fejlődését, fejleszti a képzeletet, a kreativitást és a mozgáskoordinációt. A bemutatott játékkal való játék lehetővé teszi, hogy a kisgyermek rettenthetetlen tűzoltóként szerepeljen. A piros tűzoltó autó szenzációs kiegészítője az autók és a különféle járművek gyűjteményének.

A játék minden 3 évesnél idősebb gyermek számára készült, CE tanúsítvánnyal rendelkezik, amely bizonyítja, hogy az Európai Unió "Új megközelítés" irányelveinek követelményei teljesülnek, és gyártása megfelel az EN 71. szabványnak. A távvezérelt tűzoltóautó tanúsított, gyermekek számára biztonságos anyagokból készül. A vezérlőt 2 db AA (5 V) típusú elem táplálja , amelyek nem tartoznak a készletbe, és a jármű beépített USB akkumulátorral rendelkezik, így sokféleképpen töltheti fel - például csatlakoztatva a telefonhoz, laptophoz, vagy a töltőhöz. 
A készlet elemeinek méretei:

- autó: 30,5 cm x 12 cm x 12 cm,
- távirányító: 14 cm x 13,5 cm. 

A csomag méretei:
- 37 cm x 19,5 cm x 18 cm.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós retro tűzoltó 3722" című hirdetést látja. (fent)