Betöltés...

Tűzoltóság Városi vonat készlet Piros 203 km/h 9846

Ár: 17.380 Ft

Tűzoltóság Városi vonat készlet Piros 203 km/h
Nagy, 92 elemből álló készlet, amelynek köszönhetően létrehozhatod a saját tűzoltó városodat saját vonatpályával, és élvezheted a szórakozást. A vonatpálya építésével, valamint az infrastrukturális elemek lerakásával és érdekes játékforgatókönyvek létrehozásával együtt töltött idő nagyszerű szórakozás lesz, amely összehozza a családtagokat.
A kisgyermekek szeretik a többfunkciós játékokat és emellett a játékszerepeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szabadjára engedjék a fantáziájukat, és sok lehetőséget kínálnak. A kiváló minőségű anyagokból készült termék garantálja a biztonságot és a kényelmet. A kisgyermeke igazi rendőrnek fogja érezni magát, és saját bázisán készülhet fel a rendőri akciókra. Ideális játék gyermeke pozitív fejlődéséhez!
A Tűzoltóváros egy tűzoltóállomást, 5 járművet és pályákat tartalmaz. Minden piros színű. Az elemmel működő vonat 203 km/h sebességgel halad.
 
A készlet elemei:
- elemek a pálya összeszereléséhez
- 5 jármű: helikopter és 4 tűzoltóautó.
- vonat két kocsival
- közúti jelzőtáblák
- híd
- tűzoltóállomás
- alagút
- tűzoltó figura
-összeszerelési útmutató
 
Csomagolási méretek:
52 cm x 35 cm x 8 cm
A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. Négy 1,5 V-os AAA elemmel működik, nem tartozék. Biztonságos anyagból készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tűzoltóság Városi vonat készlet Piros 203 km/h 9846" című hirdetést látja. (fent)