Betöltés...

Nagyméretű, távirányítós sárga lánctalpas kotrógép 15157

Ár: 21.460 Ft

Nagyméretű, távirányítós sárga lánctalpas kotrógép
 
A nagy kotrógép egy izgalmas és interaktív játék, amely órákon át remek szórakozást nyújt. Akkumulátorral működő, hosszú ideig tartó szórakozást garantál. Tartós műanyagból készült, szilárdságot és tartósságot biztosít, a gumikerekek pedig egyenletes mozgást tesznek lehetővé különféle felületeken.
Az elemekkel működő távirányító lehetővé teszi a jármű teljes irányítását. Az előre, hátra, oldalra mozgás és a saját tengelye körüli fordulás korlátlan manőverezést biztosít.
Ezen kívül segítségével vezérelhető a kotró karja, ami játék közben valósághűbbé teszi. A játék két különböző hangot és dudálást is kibocsát, ami gazdagítja az építőipari világ felfedezésének élményét.
A jármű tetején lévő adagolóban található kék folyadék révén vizuális effektusokkal is rendelkezik, ami még érdekesebbé és valósághűbbé teszi a szórakozást.
 
A készlethez tartozik még egy kábel az akkumulátorhoz, aminek köszönhetően tölthetjük és egy csavarhúzó is, ami például az akkumulátor eltávolításakor szükséges.
A jármű méretei (36 cm x 17 cm x 13 cm) és a távirányító (13 cm x 4 cm x 6 cm) kis kezekhez is alkalmasak, ennek köszönhetően a gyerekek könnyedén irányíthatják a kotrógépet, és teljes irányítást élvezhetnek felette .
 
Ez a jármű nagyszerű választás az építőipari gépek fiatal szerelmeseinek, akik szeretnék felfedezni az építőipar lenyűgöző világát és fejleszteni motoros készségeiket, miközben élvezik a kreatív és valósághű szórakozást.
 
A készlet összetevői:
- kotrógép
- távoli
- akkumulátor
- akkumulátor kábel
- csavarhúzó
- utasítás
 
A jármű méretei:
36 cm x 17 cm x 13 cm
 
Pilóta méretei:
13 cm x 4 cm x 6 cm
 
A csomag mérete:
43 cm x 31 cm x 16 cm
 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült .

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Nagyméretű, távirányítós sárga lánctalpas kotrógép 15157" című hirdetést látja. (fent)