Betöltés...

Távirányítású targonca 360 fokos forgás sárga pilóta 10390

Ár: 23.270 Ft

Távirányítású targonca 360 fokos forgás sárga pilóta
A távirányítású járművek vezetése nagyszerű szórakozás mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Mint tudjuk, minél nagyobb a jármű, annál szórakoztatóbb. Azonban nehéz lesz nagyobb járművet találni, mint a mi utángyártott targoncánk. Különböző elemek szállítására alkalmas, amelyek raklapra rendezhetők. Ez változatosabbá teszi a játékot a raktárban, gyárban, vagy esetleg utánozhatod apukádat? A játék minden gyermek fantáziáját serkenti, ami a fejlődés minden szakaszában fontos, emellett segít megismerni a körülöttük lévő világot, és játék közben fejleszti a motoros készségeiket.
A kocsit sárga és fekete színekben tartják karban, ez a színösszeállítás az építkezéseken használt járművekkel kapcsolatos. Kis mérete ellenére a játék számos részletet tartalmaz, ami tovább fokozza a játékélményt. A műszerfalon megtalálod a kormánykereket és sok barázdát, amelyek szimulálják a mutatókat, az itt található váltókart egy teljes értékű autóban. A játék teherautóra pillantva mindenképpen feltűnik a nyitott vezetőfülke. A távirányítóval irányíthatod a targoncát, ezzel is növelheted a pontosságodat és a kézügyességedet.
A targonca jellemzői:
- Kemény, tartós anyagból készült,
- a távirányító 2,4 GHz-es frekvencián működik,
- a targonca 360 fokban forog
- cserélhető kampóval ellátott csúccsal rendelkezik,
- a távirányítóval leengedi és felemeli a raklapot
- képes előre, hátra és oldalirányban haladni
Â
A targonca méretei:
28 cm x 10 cm x 18 cm
raklap:
12 cm x 10 cm x 3 cm
távirányító:
9 cm x 9 cm x 5 cm
Csomagolási méretek:
51 cm x 23 cm x 27 cm
A targoncát egy nagyméretű, 4,8 V-os újratölthető akkumulátor működteti, amely hosszú és problémamentes játékot garantál (a tartozék). A távirányító három AA elemmel működik - a készlet nem tartalmazza. A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült.
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítású targonca 360 fokos forgás sárga pilóta 10390" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: