Betöltés...

BoomBox rózsaszín hangszóró telefontartóval és mikrofonnal, tükörrel

Ár: 24.399 Ft

BoomBox rózsaszín hangszóró telefontartóval és mikrofonnal, tükörrel

Fantasztikus hangszóró gyerekeknek zenélni és karaokézni. Egy ilyen játék nagyszerű dolog minden gyermek számára, aki szeret énekelni, DJ-nek adja ki magát, vagy szeret táncolni. Ilyen felszereléssel egy szórakoztató karaoke partit szervezhet. A berendezés teljes egészében műanyagból készült, minden részletre odafigyelve. Tükörelejével hívja fel magára a figyelmet, amelyben bekapcsoláskor színes fények villognak és tükröződnek. A hangszóró áramforráshoz való csatlakoztatás után működik (USB kábelt a készlet tartalmaz). Csak nyomja meg a Be/Ki gombot, és a hangszóró köszönt minket, vagy egy dallammal búcsúzik. Több mint 80 előre feltöltött zeneszámmal rendelkezik, és arra is használható, hogy kábelen keresztül csatlakoztassa lejátszóját, pl. Mp3, Mp4 vagy telefon, vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztassa a készüléket. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a játék által reprodukált hangok kiváló minőségűek. A mellékelt mikrofon be-/kikapcsolóval is rendelkezik, és csodálatosan javítja a hangját. A hangszóró számos hasznos funkcióval rendelkezik: lejátszhatja a feltöltött vagy saját dalait, van benne visszatekerési és dalváltási lehetőség, van rajta egy gomb a Bluetooth funkció bekapcsolására és a világítás lekapcsolására is. A legfontosabb, hogy van egy gombja, amely lehetővé teszi a zene hangerejének beállítását. A hangszóró kényelmes, visszahúzható fogantyúval rendelkezik a felszerelés szállításához és 2 oldalsó visszahúzható tartóval: mikrofon és MP3, MP4 készülék vagy telefon számára. A hátoldalon 2 bemenet található: eszközök csatlakoztatásához és tápellátás csatlakoztatásához.

A készülék előnyei:

- tiszta hangzás

- 70 dal/dallam és 12 diszkó ritmus

- színes fényhatások

- Be/Ki kapcsoló

- képes váltani és visszatekerni a számokat

- Bluetooth kapcsolat lehetséges

- a hangerő beállításának lehetősége

- tartó lejátszó készülékhez vagy telefonhoz

- mikrofon tartó

- hordozó fogantyú

- karaoke funkció

- mikrofon tartozék

- a készlet tartalmaz egy USB csatlakozós kábelt és egy JACK csatlakozós kábelt

A készlet tartalma:

- hangszóró

- mikrofon kábellel

- 2 tartó telefon vagy MP3 eszköz számára

- kábel JACK csatlakozókkal

- kábel JACK/USB csatlakozóval

Méretek:

- hangszóró 31 x 28,5 x 12,5 cm

- mikrofon 16 x 5 cm

- kábel hossza kb. 135 cm

Tápegység: USB kábelen keresztül

Használat közben a tápfeszültségnek be kell dugva lennie, és a jelzőfénynek pirosnak kell lennie.

A mikrofonos hangfal remek kütyü gyerekeknek. Minden bizonnyal jól fog jönni, ha karaoke-t szeretne szervezni, és számos gyerekbuli fő attrakciója lehet. Egy fantasztikus, mikrofonos party hangszóró pótolhatatlan hangeszközzé válhat gyermeke számára.

A játék színes kartondobozba van csomagolva, és minden bizonnyal nagyszerű ajándék lesz egy gyermek számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Hangszerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "BoomBox rózsaszín hangszóró telefontartóval és mikrofonnal, tükörrel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: