Betöltés...

Trambulin LEAN SPORT PRO 10ft

Ár: 160.510 Ft

Lean Sport PRO 10 FT - 305 cm-es ugródeszka

A kerti trambulin számos előnnyel rendelkezik. Azzal, hogy az udvarra helyezi, a gyerekek paradicsomává teszi azt - lehetővé teszi számukra, hogy többet játsszanak és ugráljanak, mint sok játszószobában. A trambulinnak köszönhetően minden kisgyermek gondolkodás nélkül félreteszi az elektronikus kütyüit, és a szabadban töltött szabadidővé alakítja azokat. A trambulin szélessége, körülbelül 305 cm, lehetővé teszi a testvérekkel vagy barátokkal való szórakozást, így nem korlátozza a gyerekek mozgását.
A bemutatott 305 cm-es PRO trambulin biztonságos termék, amit a CE-jelölés is bizonyít. Szerkezete a legmagasabb minőségű, tanúsított anyagokból készült, ami ellenállóvá teszi a korrózióval és a kedvezőtlen időjárási körülményekkel szemben - nem kell minden alkalommal összecsuknia és a garázsban elrejtenie, amikor sötét felhők jelennek meg az égen. A gondosan kiválasztott rugók száma felelős az ugrások dinamizmusáért és a nagy visszapattanó erőért, míg a háló teljes magassága, amely eléri a 180 cm-t, lehetővé teszi, hogy anélkül őrüljön meg, hogy félnie kellene a kieséstől. A trambulin hozzávetőleges távolsága a talajtól 76 cm - a készlethez tartozik egy kétlépcsős létra, amely megkönnyíti a ki- és beszállást a szerkezetbe.
A Lean Sport PRO 10 FT trambulin egy olyan berendezés, amely garantálja a nagyszerű szórakozást minden olyan felhasználó számára, akinek a súlya nem haladja meg a 150 kg-ot. Ez a trambulin minden ugrálónak - 3 év feletti gyermekeknek és felnőtteknek - ajánlott. Gyártásához kiváló minőségű, tanúsított anyagokat használtak, amelyek garantálják a biztonságos és kényelmes edzést az egész család számára. A 305 cm-es sportdobogó építőelemei kartondobozokba vannak csomagolva, így az összes alkatrész könnyen összeilleszthető. A trambulin felszerelése egyszerű és egyszerű.
Â
Kartonméretek és súly:
1.160 x 50 x 13 cm
Súly: 1,5 kg:
49 kg
 





Keret átmérője

305 cm



Keret magassága

76 cm



A ház magassága

180 cm



Teljes magasság

256 cm




Műszaki adatok

Terhelhetőség

150 kg



Rugó mennyiség

60



A rugók méretei

Ø3,0x140 mm



Keret cső

6 db



A keret cső mérete

38 cm



Lábak

3 db



Lábváz cső mérete

35 mm



Ugrószőnyeg

PP anyag (polipropilén)
 




PE



Rugós takaró alátét

Anyag PVC+PE
vastagság12mm





 

 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Trambulin LEAN SPORT PRO 10ft" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: