Betöltés...

Babaház Fa Villa Bianca Bútor 70 cm 5516

Ár: 34.090 Ft

Babaház Fa Villa Bianca Bútor 70 cm
A teljesen felszerelt fa babaház minden fiatal hölgynek a szobájában kell lennie. A családdal való játék és a babákkal való játék a kislányok egyik kedvenc tevékenysége. A játék lehetővé teszi saját, egyedi otthon kialakítását, amelyet a gyermek saját ízlése szerint rendezhet be. A ház felépítése nagyon átgondolt és okos. A ház szép dísze lehet egy kis hercegnő szobájának. A házat modern, igazi megjelenés, valamint gazdag felszereltség jellemzi.
A villa elrendezése a következő:
- Földszint konyhával és fürdőszobával
- Az első emeleten egy nappali és egy lépcső vezet az emeletre
-A tetőtérben egy gyönyörű hálószoba egy kis bölcsővel és egy komóddal
Minden szoba fából készült bútorokkal berendezett. A partner a legfunkcionálisabb szoba, van konyha és fürdőszoba. A konyhából fel lehet jutni a nappaliba, amely tökéletes hely a szabadidő eltöltésére.
A tetőtér egy gyönyörű hálószobának van fenntartva, kis bölcsővel és szekrénnyel. A hálószobából ki lehet jutni az erkélyre, ahol pihenhet és friss levegőt kaphat.
További előnyt jelent a ház színei, mind rózsaszín árnyalatokban. A bútorok bármilyen elrendezésének lehetőségei fejlesztik a képzeletet. Egy kislány játszhat majd a házában.
Ház méretei:
70cm x 62cm x 27cm
Doboz méretei:
 
A gyártó ajánlása szerint a ház 3 éven felüli gyermekek számára készült. A bemutatott készlet környezetbarát és masszív anyagból készült, ami fából készült. Használata a projekt megvalósítása során észrevehetően növeli a néhány éves gyerek konyhahasználatának biztonságát és kényelmét, valamint a készlet tartósságát és sérülésekkel szembeni ellenálló képességét.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Babaház Fa Villa Bianca Bútor 70 cm 5516" című hirdetést látja. (fent)