Betöltés...

Szupermarket készlet élelmiszerbolt szkenner gyerekeknek 12152

Ár: 27.510 Ft

Szupermarket készlet élelmiszerbolt szkenner gyerekeknek
A gyermek szupermarket egy fantasztikus oktató játék, amellyel a gyerekek játszhatnak és megismerhetik az őket körülvevő világot. A gyerekek megtanulják felismerni a különböző típusú termékeket és zöldségeket. Sokoldalú készlet a mindennapi bolti játékhoz, és ami a legfontosabb, biztonságos termékvásárláshoz. A kisgyermek igazi pénztárosnak érzi magát. A játék fejleszti a logikus gondolkodást és a képzelőerőt, könnyed és szórakoztató módon sajátíthatják el a vásárlás szabályait vagy a pénz értékét. Fantasztikus ötlet játékhoz, vásárláshoz vagy eladáshoz.
A többrészes készlet kiegészíti a gyerekszobát, és órákon át szórakozást nyújt. Az egész szupermarketben szekrények és polcok találhatók az élelmiszerek számára. Vásárláskor beolvassa őket a szkennerrel, sípoló hangot és piros fényt fog hallani. A szupermarket nagyszerű kiegészítője lehet bármely gyermekjátéknak.
A készlet tartalma:
- pénztárgép
- szupermarket
- bankjegyek
- érmék
- édességtartó
- fagylaltok
- nyalókák
- zöldségek: sárgarépa, padlizsán, kukorica
- gyümölcs: szőlő, banán, citrom, alma, körte, narancs
- tojás
- különböző termékeket utánzó karton csomagolás
- tejet imitáló műanyag csomagolás, gyümölcskonzerv
- különféle termékeket utánzó konzervdobozok
- polcok és kosarak széles választéka ételválasztékhoz
 
Szupermarket magassága:
66 cm x 25 cm x 68 cm
A csomagolás méretei:
58 cm x 46 cm x 14 cm
 
A bemutatott modell egy biztonságos játék, mivel a játékbolt pénztárgépének gyártása során a legmagasabb minőségű anyagokat használtuk fel minden szükséges tanúsítvánnyal. A játék kialakítása nagyon modern.
A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. A szkenner két 1,5 V-os AA elemmel működik, amelyeket a készlet nem tartalmaz. Megfelel az EN71 szabványnak.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szupermarket készlet élelmiszerbolt szkenner gyerekeknek 12152" című hirdetést látja. (fent)