Betöltés...

Bayer Design Kombi babakocsi mega szett

Ár: 42.460 Ft

A divatos dizájnú, modern kombi babakocsi számos játéklehetőséget
kínál. A baba kocsi 51-73 cm magasságban állítható fogantyúval rendelkezik, így optimálisan alkalmazkodik a megfelelő gyermekmérethez. Ezen túlmenően, a kocsi könnyen átalakítható egy modern sportkocsivá vagy stabil baba kocogóvá a nyomógombok segítségével egyszerű pozíció változással. A kocsi fedele ideális, hogy megvédje a babát az időjárási hatásoktól, mint például a nap vagy a szél, mind fekvő helyzetben, mind ülő helyzetben. Az elfordítható első kerekek különösen manőverezhetővé teszik.
A kis kedvencnek a készletben ágy és hálózsák is található. A kocogó alkalmas 46 cm-es babákhoz, a hálózsák és az utazási ágy 42 cm-es babákhoz. A mellékelt műanyag alkatrészekkel (palack, cumik, tányérok, evőeszközök és ápolási cikkek) a gyerekek gondoskodhatnak a babáról, táplálhatják vagy megvigasztalhatják. A mellékelt válltáska tökéletes a baba edényének tárolására is.

Méretek (hossz x szélesség x magasság): 67 x 15 x 69 cmÁllítható magasságú fogantyú 51-73 cmSportkocsivá alakíthatóIncl.: ágy, hálózsák, kocogó, válltáska, üveg, cumisüveg, evőeszközök, tányér, ápolási tételÉletkor: 3 éves kortól

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Bayer Design Kombi babakocsi mega szett" című hirdetést látja. (fent)