Betöltés...

Spin Master Monster Jam Grave Digger Trax távirányítós tank - Fekete/Zöld

Ár: 29.910 Ft

Támadj meg bármilyen terepet az új Monster Jam Grave Digger Trax-szel. Mivel ez a leggyorsabb Monster Jam szárazföldi és vízi RC jármű, bármilyen terepen, beleértve a földet, a sziklákat, a havat és még a füvet is, az epikus Monster Jam akció irányítása a tiéd lehet. Az egyedi kialakítás a terepjáró tank futófelületeivel lehetővé teszi, hogy lebegjen és a vízen keresztül közlekedjen, hogy még nagyobb legyen a móka. A két joystickos vezérlővel akár 150 láb távolságból is irányíthatod a Grave Digger Trax RC-t. A távirányítóhoz szükséges 2 db AAA elemet nem tartalmazza. Végezz nagy sebességű mutatványokat, például orr- és farokkerekezéseket, valamint donutokat, akárcsak az élő eseményen. Nyomd hátra a gázpedál kapcsolóját, majd gyorsan előre, hogy beugorj egy wheelie-be! Ez a rajongók által kedvelt jármű egy teljesen funkcionális távirányítós jármű: vezess előre vagy hátrafelé, és kormányozz balra vagy jobbra! Egyetlen feltöltéssel akár 20 percnyi szórakozással, az 1:15 méretarányú RC járművet USB-C-n keresztül töltheted fel, és bárhol a szabadban újra belevetheted magad a nagy teljesítményű akcióba. A szeretett Grave Digger karakter vadonatúj változatával, hiteles grafikával és új dizájnnal, tűnj ki a tömegből a Grave Digger Trax-szel. Ez nagyszerű alternatívája az rc autónak, rc repülőgépnek, távirányítós hajónak, távirányítós helikopternek és más rc teherautóknak. Mivel rengeteg más Monster Jam teherautót is gyűjthetsz, egészítsd ki a gyűjteményedet Grave Diggerrel, Megalodonnal, El Toro Locóval és még sok más teherautóval, és versenyezz velük! A Monster Jam játékok, mint a távirányítós autó, és a játék teherautó tökéletes ajándék ötlet 4 éves vagy annál idősebb gyerekek számára. Vidd új határok közé az RC autódat a Grave Digger Trax-szel.Hódíts meg bármilyen terepetAz egyedi kialakítású, minden terepen használható tank futófelülettel rendelkező Grave Digger Trax könnyedén közlekedik és úszik a vízen! Vezessen a szárazföldön, és haladjon tovább havon, sárban, sziklákon és még sok máson keresztül!A leggyorsabb földi és vizi RCIrányítsd akár 70 láb távolságból a 2,4 GHz-es frekvenciájú, kettős joystick vezérlővel (2 AAA elem szükséges hozzá), és vezess bármilyen irányba a szabadban!Vigyen véghez epikus mutatványokat Sajátítsd el az olyan mozdulatokat, mint a nagy sebességű első vagy hátsó kerékfordulók és a fánkok, ahogyan a Monster Jam élő eseményen láthatod.Autentikus Monster JamA szeretett Grave Digger autentikus grafikájával ez a Monster Jam jármű mindenre készen áll! Egyetlen feltöltéssel akár 20 percig is gurulhatsz, és az USB töltőkábel segítségével újra akcióba lendülhetsz.4 éves korosztálytól ajánlottMonster Truck 4 éves és idősebb fiúknak és lányoknak; így nagyszerű ünnepi vagy születésnapi ajándék gyerekeknek. Monster Jam teherautók, RC teherautók, rc autók és, játékautók a gyerekek játékfigurák és játékkészletek csúcsán!

Műszaki adatok:
Anyag: műanyagMéretarány 1:15Használat: Beltéri, kültériCsatlakozás típusa: 2.4 GHzTápellátás: beépített akkumulátorVezetési idő: 20 percTávirányító működtetése: 2 AAA elem (nem tartozék)Figyelmeztetés: Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára! Vigyázat: Fulladásveszély a lenyelhető apró alkatrészek miatt!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Spin Master Monster Jam Grave Digger Trax távirányítós tank - Fekete/Zöld" című hirdetést látja. (fent)