Betöltés...

Siku Control New Holland T7.315 távirányítós traktor - Kék

Ár: 69.990 Ft

A nagy traktorok csúcsmodellje elég erős a vontatáshoz, a talajműveléshez, a bálázáshoz és a szállításhoz. 
Karosszériája fémből készült, az üvegezett kabin belseje részletesen meg van tervezve. A SIKU CONTROL sorozat nagy traktorja is igazi vizuális benyomást kelt: a New Holland-i különleges sötétkék metál szín és az ezüst felnik hangsúlyozzák modern dizájnját. Kiemeljük a mágneses kettős gumiabroncsokat, amelyek további stabilitást és különösen terjedelmes megjelenést biztosítanak a modellnek.
A beépített mágneseknek köszönhetően a kerekek könnyen felszerelhetők és újra eltávolíthatók. A siku Control távirányító modullal a három sebességváltó, a 12 LED és a traktor számos funkciója működtethető. A vezetési és kormányzási funkciók arányosan vezérelhetők.
A vezérlőrendszer a lehetőségek széles skáláját kínálja a szakemberek számára: kormányzás, vezetés, elektronikus hátsó tengelykapcsoló pótkocsikhoz és tartozékokhoz, kapcsolható fényszórók, kapcsolható hátsó jelzők és forgó lámpák.

A New Holland traktor a SIKU CONTROL alkalmazáson keresztül is navigálható, amely ingyenesen letölthető okostelefonokra és táblagépekre az App Store-ból és a Google Play Áruházból.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Siku Control New Holland T7.315 távirányítós traktor - Kék" című hirdetést látja. (fent)