Betöltés...

Amewi Hyper Go Truggy RTR távirányítós autó (1:16) - Kék

Ár: 64.540 Ft

Nagy teljesítményű, érzékeny vezérlés és GPS-modul élő adatátvitelhez mobileszközre – ezek a legújabb járműsorozatunk összetevői. Az 1:16-os méretarányú Truggy számos új fejlesztésű alkatrészt is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a hajtáselemek hosszabb élettartamát: Ide tartoznak a fém olajnyomás-lengéscsillapítók, fém CVD hajtótengelyek, fém differenciálművek, fém kardántengelyek és golyóscsapágy. A teljes elektronika védett a fröccsenő víz ellen a korlátlan kültéri használatra.

A 390-es kefés versenymotor a 2S LiPo erővel kombinálva akár 40 km/h sebességet is lehetővé tesz. Az adón lévő gombnyomásra a modell bekapcsolja a turbót, és a hátsó kerekeire áll. A menő kerekek igazán szórakoztatóak. A mellékelt kerekes rúdnak köszönhetően a jármű nem kerül a hátára. A szintén kapcsolható LED világítással bármikor, akár sötétben is nagyszerű akciók lehetségesek.

Ugyanakkor a puha, nagy tapadású gumiabroncsok teljes irányítást biztosítanak bármilyen felületen. Amellett, hogy a kormányzás kettős sebességét állítja be, az adó lehetővé teszi a fojtószelep-csatorna arányos szabályozását is. Így a kezdők számára szükség esetén korlátozható az elérhető maximális sebesség, hogy nagyobb biztonságban legyen az első vezetési kísérletek során. A praktikus távirányító minden funkciót interferencia nélkül továbbít, és a 2,4 GHz-es rendszernek köszönhetően több modell párhuzamos működtetését is lehetővé teszi.

A Truggy-t RTR csomagban (Ready-to-Run) szállítjuk, azaz a távirányítón kívül már jár hozzá az újratölthető akkumulátor és egy töltőkábel is. Az első töltés után azonnal elindíthatja. Bónuszként a készlet egy praktikus okostelefon tartót is tartalmaz: Egyszerűen rögzítse a távirányítóra, dokkolja mobiltelefonját, és minden releváns GPS adat mindig látható.
Főbb jellemzők:GPS modul: élő adatok, például pozíció és sebesség kijelzése mobileszközönFém CVD hajtótengelyek: minden tengelyen a közvetlen, kopásmentes meghajtáshozGolyóscsapágyak: a hajtáselemek hosszabb élettartamaTovábbi jellemzők:RTR csomag (Ready- to-Run) beleértve a távirányítót, a töltőt2S LiPo teljesítmény 7,4 V-tal és 1050 mAh-val keményházas akkumulátorban, kifejezetten a sorozathoz kifejlesztettProfesszionális szálcsiszolt versenymotor akár 40 km/h-ig terjedő nagy sebességhez.Turbógomb a távadón az extrém gyorsuláshoz és a hideg kerekekhezGyors kormányszervó az agilis váltáshoz bármilyen felületenRobusztus karosszéria belső vázzal a nagy szilárdságértKompozit alváz a jó tartósságértÁllítható fém olajnyomás-lengéscsillapítók Fémkardántengely FémdifferenciálművekMotorháztető gyorskioldással, nincs szükségtestbilincsekreFényes, kapcsolható LED világítás beépítettNagy tapadású gumiabroncsokÁllítható kettős sebesség a kormányzáshoz és a gázhozKerékrúd mellékelveMűszaki adatok:Mérleg: 1:16Hosszúság: 310mmSzélesség: 220mmMagasság: 135mmSúly: 1104g akkumulátorralTengelytáv: 175mmNyomtáv elöl: 180mmHátsó nyomtáv: 180mmFelni átmérő: 50mmErőátvitel: FémElső lengéscsillapító: 60mmHátsó lengéscsillapító: 60mmFék: ElektronikusVezérlő: SzálcsiszoltMotor: 390Hajtásrendszer: Kardán fémKormány szervo: MiniFő anyag : Kompozit műanyagAkkumulátor rekesz méretei: 110x35x24mmAkkumulátor: LiPo 2S 7.4V 1050mAh, 25C, kemény ház, Deans dugó / T-Plug, 78x34x29mm, 74gVezetési idő: akár 12perc, vezetési stílustól függőenSebesség 40km/h3 csatornás, 2,4 GHzHatótáv: kb. 100 mTöltő: USB kiegyensúlyozó töltő 7,4 V 1,5 A kimeneti teljesítménnyelTöltési idő: kb 60 percSzállítási terjedelem:JárműTávirányítóAkkumulátorTöltőGPS modulOkostelefon tartóKerékrúdCsavarkészletSzerszámokKezelési útmutató DE /HUSzükséges tartozékok:3x AA mignon elem a távirányítóhoz

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Hyper Go Truggy RTR távirányítós autó (1:16) - Kék" című hirdetést látja. (fent)