Betöltés...

Jamara Veloce Monstertruck 4WD Lipo távirányítós autó - Fekete/Zöld

Ár: 113.870 Ft

Széles, magas lábú és erőteljes - ezek a tulajdonságok jellemzik a Veloce-t. Az erőteljes elektromos hajtás mind a négy kerékre továbbítja erejét. A különálló felfüggesztés a nagy rugóútjával még a legkeményebb terepjáró igénybevétellel is megbirkózik. A karbon megjelenésű, kemény futómű, az olajnyomásos lengéscsillapítók és a nagy hasmagasság egyértelműen a terepjáró gép nyelvét beszéli. Az erőteljes 550 köbcentiméteres kefés motor, a teljesen állítható futómű, az acél hajtóműtengelyek és a LED-es világítás csak néhány a kiemelkedő elemek közül, amelyek a Veloce-t az autós szakmában nélkülözhetetlenné teszik.

Jellemzők:
2.4GHz a többjátékos működéshezSebességszabályozó 40 A, hűtött, programozhatóÖsszkerékhajtás acél differenciálművekkelLiPo akkumulátor kemény tokban2 fényes LED fényszóróFröccsenésálló elektronikaEloxált alumínium váz titánium kivitelbenAlumínium vázmerevítő a tetejénÁllítható olajos lengéscsillapítók alumínium lengéscsillapító sapkákkalTeljesen állítható felfüggesztésFokozatmentesen szabályozható gáz és kormányzásGyors, nagy teljesítményű kormányszervóNagy tapadási teljesítményű gumiabroncsokCsapszeggolyós első felfüggesztésÁtlátszó főfogaskerék-védelemMűszaki adatok:
Töltési idő kb. (perc): 360Végsebesség kb. (km/h): 40License: NemMéretarány: 1:10Tartalmazza az akkumulátort: IgenAkkumulátortípus: LiPoTartalmazott elemek: NemElemek szükségesek: IgenTávirányító : IgenTávirányító frekvencia: 2,4GHzTöltő: IgenTöltő típusa: HálózatiHálózati csatlakozó típusa: CAkkumulátor darab: 1Szükséges elem mennyiség: 4 x AA // LR6 (alkáli) // HR6 (NiMH)

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Jamara Veloce Monstertruck 4WD Lipo távirányítós autó - Fekete/Zöld" című hirdetést látja. (fent)