Betöltés...

Amewi Elektro Brushed Crawler távirányítós autó (1:12) - Szürke

Ár: 42.010 Ft

Egy D-90 terepjáró másolata gyönyörű méretarányos megjelenésben, teljes LED világítással, beleértve az irányjelzőket is. A modell egyesíti a jó vezetési tulajdonságokat (teljesen arányos) a nagyszerű technológiával és az ötletes optikával. A modell a legapróbb részletekig az eredetit követi, és minden kiegészítő alkatrész, mint például ablaktörlők, lámpaburák, tükrök, légbeömlők stb. már tartalmazza. Minden kiegészítő alkatrész dugaszolható, és nem kell ragasztani. A tetőcsomagtartó már fel van szerelve, és helyet kínál saját ötleteknek, például egy opcionális szerszámosládának, pótkeréknek vagy hasonlónak. A motorháztető nyitható. Alatta egy rekesz található a nagyméretű, 1200mAh kapacitású akkumulátor számára. Ezzel a modellel szabadon engedheti a fantáziáját. A masszív ABS karosszéria és a fém váz (alváz) kiváló minőségű festése teszi teljessé a csomagot.

Jellemzők:
Teljesen arányos kormányzás4WD összkerékhajtásFém alvázFröccsenésálló elektronikaMéretarányos optikaNyitható motorháztető (elemtartó)Tartalmazza a tartozékokatAkkumulátor (1200mAh) és töltő a csomagban található

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Elektro Brushed Crawler távirányítós autó (1:12) - Szürke" című hirdetést látja. (fent)