Betöltés...

HOT Games Sakk - dáma és backgammon készlet

Ár: 30.900 Ft

HOT Games Sakk - dáma és backgammon készlet leírása
A HOT Games Sakk - dáma és backgammon készlet 29x29x4cm-es méretben kapható.  Ezek stratégiai játékok két ember számára alkalmasak akár mindennapi játékhoz. A játékok egyszerű szabályokból állnak, így könnyedén kezdheted az első kívánt játékkal. Néhány tudni való a játékokról:

A Backgammon egy izgalmas társasjáték két játékos számára. Egyszerű szabályokkal rendelkezik, azonnal elkezdheti az első mérkőzést.
A kövek előre meghatározott módon kerülnek a játéktáblára. A lépéseket a 2 dobókocka száma határozza meg. Tapasztalja meg a kockadobás izgalmát, majd fontolja meg taktikai lépését.
Mi lesz az ellenfél dobókockájának eredménye?
Mersz kockáztatni, vagy nem kockáztatsz? Tartsa szemét az ellenfél kövein. Minden kockadobás lelkesedést és új lendületet hoz a játékba. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy a játék a te utadban halad, minden hirtelen megváltozhat, ha a másik játékos leüti az egyik dámát a tábláról, és egy másik dáma kerül játékba.
Az nyeri meg a játékot, aki először megszabadul minden kövétől.

A sakk egy kétjátékos stratégiai társasjáték, ahol a cél az, hogy különböző típusú játékfigurákat mozgassunk, mindegyik egy meghatározott lehetséges lépéskészlettel egy kockás négyzettábla körül, hogy megpróbálja elkapni az ellenfél „király” bábuját. Ma a játéknak több mint 2000 azonosítható változata létezik.

A dáma (amerikai angol), más néven draft stratégiai társasjátékok csoportja két játékos számára, amelyek egységes játékfigurákat átlósan mozgatnak, és kötelező elfogásokat hajtanak végre az ellenfél figuráinak átugrásával. A dáma alquerque-ból van kifejlesztve.
HOT Games Sakk - dáma és backgammon készlet tulajdonságai

Sakk-dáma-backgammon kazetta
Fa intarziás kazetta
Sakknégyzet mérete 30 mm
Gátmező mérete 25 mm
Backgammon berakásos pontokkal a belsejében
Minden játékdarab fából készült
Méretei: 29x29x4 cm
Márka: HOT Games
Anyag: Fa
Kombinált készlet három játékkal
A játék típusa: Gondolkodó játék
Mező méret:

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "HOT Games Sakk - dáma és backgammon készlet" című hirdetést látja. (fent)