Betöltés...

Playmobil City Action Tűzoltóautó

Ár: 25.949 Ft

A  játékszett egy amerikai típusú tűzoltó járművet rejt. A készletben minden megtalálható, amire egy tűzeset megfékezéséhez a bátor lánglovagoknak szüksége lehet. A tűzoltóautó vezetőfülkéjének teteje levehető, így a figurák könnyedén beleültethetők.
Az oltás megkönnyítéséhez egy kinyúló, 360 fokban forgatható létra és egy forgatható vízágyú is a tűzoltók segítségére van. A sok egyéb hasznos szerszám és eszköz a jármű két oldalán található nagy rekeszekben tárolható. A figurákra légzőkészülék és oxigéntartály is szerelhető. A jármű a valósághűbb játék kedvéért működés közben villog és eredeti amerikai tűzoltóautó hanggal szirénázik. A fény- és hanghatások működéséhez 1 db LR03/AAA jelű 1,5 V-os elem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz. A játék tűzoltóautó mérete: 31 x 12,5 x 36,5 (létrával) cm.

A szett tartalma:1 db amerikai típusú létrás tűzoltó kocsi2 db tűzoltó figura1 db vízágyú 4 db víznyíllal2 db oxigénpalack oxigénmaszkkal1 db megafon1 db balta3 db bójaEgyéb szerszámok és tűzoltósági kiegészítők.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Playmobil City Action Tűzoltóautó" című hirdetést látja. (fent)