Betöltés...

Kreatív hűtőmágnes készítő készlet - muffin

Ár: 2.190 Ft

DIY DO IT YOURSELF - a kreatív mágneskészlet tökéletes ajándék minden olyan gyermeknek, akiben művészlélek lakozik. A gipsszel való játék nagyszerű élmény egy gyermek számára, hiszen szeretnek különböző formákat létrehozni, majd saját elképzeléseik szerint megfesteni őket. Ez a készlet kreatív szórakozást nyújt a játékautó formájú hűtőmágnesek készítésében fiúknak és lányoknak.


TARTALMAZZA A FESTÉKET ÉS ECSETET - A készlet mindent tartalmaz, ami egy kreatív mágnes létrehozásához szükséges. Festéket 6 színben (narancs, rózsaszín, zöld, kék, sárga, piros), valamint egy kis ecsetet, amely lehetővé teszi a dekoráció pontos festését.


ÉLŐ SZÍNEK - A festés után a mágnesek gyönyörű színeket kapnak, és tökéletes díszei lesznek a gyerekszobának vagy a konyhának. A mágneseket például mágneses táblára vagy hűtőszekrényre is rögzítheti.


MULTIFUNKCIONÁLIS - Festés után a mágnesek számos funkciót képesek ellátni. Tökéletesen megtartják a papírlapokat a hűtőszekrényen vagy a táblán. Fenomenális és egyedi díszei lesznek egy gyerekszobának és remek játék.
MŰSZAKI ADATOK


Anyag: műanyag + gipsz
Öntőforma méretei: 18 x 14 cm
Csomagolási méretek: 27 x 23 x 5,5 cm
Súly: 0,32 kg
Súly a csomagolásban: 0,41 kg


TARTALOM:



Mágnes
Öntőforma 6 mágneshez
Kefe
Tál
Festékek
Spatula
Gipsz 145 gramm súlyig




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kreatív hűtőmágnes készítő készlet - muffin" című hirdetést látja. (fent)