Betöltés...

Vágható gyümölcs és zöldség készlet

Ár: 2.590 Ft


SZÍNES ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK  -  egy kosárban elhelyezett precízen reprodukált zöldség- és gyümölcskészlet érdekes  szórakozást tesz lehetővé otthon, a boltban vagy a főzés során. Az élénk és lédús színek felkelthetik a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzik őket .



VÁGÁS ÉS ÚJRA CSATLAKOZTATÁS LEHETŐSÉGE -  a készletben található késnek és deszkának, valamint a belső tépőzárnak köszönhetően félbevághatja, majd újra csatlakoztathatja az elemeket, ami kétségtelenül változatosabbá teszi a szórakozást. 



BEFOLYÁSOLHATJA A GYERMEK FEJLŐDÉSÉT –  a játék nemcsak  érdekes és örömteli időtöltést tesz lehetővé , hanem  hatással lehet a gyermek értelmi fejlődésére  és  motoros készségeinek fejlődésére is. Fejlesztheti a képzelőerőt és serkentheti a kreativitást , valamint megtaníthatja a csapat együttműködésére, fejlesztheti a szociális és beilleszkedési készségeket; nemcsak a zöldségek nevének és formájának felismerésében hasznos, hanem a színek elsajátításában és a számolásban is.



KOSÁR TARTALMA -  a készlet kosárral rendelkezik, amely megkönnyíti a gyermek számára, hogy bárhová elvigye a gyümölcsöt és zöldséget.
LEÍRÁS:



anyaga: műanyag
csatlakozás: tépőzár
vágási lehetőség: igen
elemek száma a készletben: 23
méretei: 16 x 12 x 3,5 cm
készlet súlya: 0,175 kg
súlya csomagolással: 0,387 kg
TARTALOM:



kosár
tábla
kés
10 gyümölcs és zöldség




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Vágható gyümölcs és zöldség készlet " című hirdetést látja. (fent)