Betöltés...

3 szintes Boho fa babaház rengeteg tartozékkal

Ár: 41.991 Ft

Fa babaház bútorokkal

Led-es fa babaház bútorokkal minden kislány álma. Melyik gyermek nem álmodozik egy gyönyörű villáról babáinak, kabaláinak és figuráinak? Elég nagy ahhoz, hogy barátainak babáit is befogadhassa. Egy gyönyörű, fából készült babaház modern stílusban valóra vált álom lesz minden gyermek számára!


A Boho a francia la boheme szóból származik, jelentése bohémia, azaz a saját szabályaik szerint élő művészcsoport. A boho stílus lényege a látszólag összeegyeztethetetlen anyagok és minták kombinálása saját belátása szerint, saját megérzései alapján. A legfontosabb a kényelem, a fantázia és az emlékek. A boho stílusú belső tér nagyon hangulatos, és megkönnyíti a pihenést kedvenc tárgyai között. Az uralkodó színeket az úgynevezett földszínek (zöld, kék és barna árnyalatok) hozzák létre - a természetesség számít.


A ház teljesen felszerelt. A szett gyönyörű fából készült bútorokat tartalmaz, amelyek tökéletesen kiegészítik a ház bármely helyiségét.


A fenti szabályokat követve egy egyedi faházat terveztünk, ahol gyermeke összes babája, kabalája és figurája pihenni fog. Egy egyedülálló Boho-stílusú babaház minden gyermek álma lesz. A modern kúria egyenesen a meséből fogja érezni minden kisgyermeket a villa jogos tulajdonosaként, és ami a legfontosabb, ez lesz a tökéletes otthon minden babának, kabalának és figurának.


A tágas szobák és a terasz még a gyermek barátai által hozott vendégeket is befogadják. Az egyik emeletről a másikba a ház lakói kényelmes lépcsőn keresztül érhetők el. A háromszintes ház 4 szobával és nagy terasszal rendelkezik: a konyha , fürdőszoba , nappali egy hálószoba


A játékház bútorai között megtalálhatja:


asztal
2x szék
zuhany
fürdőkád
mosogató
WC
zongora
kanapé
fotel
lámpa
tévé
egy kávézóasztal
ágy
napágy
esernyő


Egy gyönyörű fa villa javaslat a kreatív és fejlődő szórakozásra, amelynek során nincs idő az unalomra.


A házzal való játék serkenti a fantáziát, ösztönzi a nem szokványos gondolkodást és támogatja a kézügyesség megfelelő fejlesztését. Ezenkívül a különböző szerepek betöltésével a gyermek értékes társadalmi kompetenciákat szerez, amelyek szükségesek lesznek a felnőtt életben. Ez az egyedülálló villa ajándék lesz, és biztosan a gyermek kedvenc játéka lesz.


3 szintes fa babaház bútorokkal tulajdonságai:


NAGYON NAGY MÉRET - A ház 3 emeletes. Minden emeletre tágas lépcsők vezetnek.
SZÁM TARTOZÉKOK - a nagy pontossággal készített fabútorok szervetlen lehetőségeket biztosítanak a szórakozáshoz és az egyes szobák elrendezéséhez.
ESZTÉTIKA ÉS SZILÁRD MUNKA BIZTONSÁG - A ház kellő gondossággal készült. A ház minden elemét gondosan csiszolták úgy, hogy a szilánkok ne ragadjanak be játék közben.
A készlet tartalma: A ház építésének elemei Fém csavarok Bútorok (asztal, 2x szék, zuhany, fürdőkád, mosdó, WC, zongora, kanapé, karosszék, lámpa, TV, dohányzóasztal, ágy, nyugágy, esernyő)


Emeletes babaház műszaki adatai:








Anyag: Faipari, Műanyag lépcsők, Fém csavarok
A ház méretei: Egész: 62 cm x 26,5 cm x 78 cm
Az első és a második emelet magassága: 22 cm
A 3. emelet magassága: 24 cm
az ágy méretei: 12 cm x 9,5 cm x 5 cm
A csomag mérete: 69 cm x 50 cm x 12 cm






 










Miért ajánljuk ezt a játékházat gyermekeinek?


Ideális otthoni, játszószobai, iskolai vagy óvodai használatra.
A gyermek játszhat egyedül vagy barátaival.
A képzeletbeli játék egészségesen hozzájárul a gyermek általános fejlődéséhez.
Hatalmas méret és lehetőségek gyermekének.
Kiváló karácsonyi vagy születésnapi ajándék kislányának.
Ez a 3 szintes LED-es fa babaház mellett még webáruházunkban kapható más kialakítású és színű babaház is. Emellett gyerek és baba termékeink között játékkonyha és kültéri és beltéri játékok is találhatók. Nézd szét termékeink között!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3 szintes Boho fa babaház rengeteg tartozékkal" című hirdetést látja. (fent)