Betöltés...

Cobi csatahajó Tirpitz építőkészlet, csatahajó gyűjtemény, 4839, 2810 részes

Ár: 154.695 Ft

A COBI kiváló minőségű építőkészletek lengyel gyártója, amelyet saját gyártóegységében gyárt Mielec különleges gazdasági övezetében (Kárpátalja régió, Lengyelország, Európai Unió).

Az építőkészletek a legmagasabb minőségű európai alapanyagokból készülnek, tanúsítványokkal rendelkeznek, és megfelelnek az Európai Unió gyermektermékekre vonatkozó összes szükséges szabványának és korlátozó követelményének.

A COBI számos licencelt játék importőre és forgalmazója is, mint például: interaktív játékok, kreatív készletek, oktatási és stratégiai játékok, babák, akciófigurák, műanyag modellek ragasztáshoz és összecsukáshoz és még sok más.

Figyelmeztetés! 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. A termék kis összetevőket tartalmazhat, amelyek lenyelhetők. Távolítson el minden csomagolóanyagot, mielőtt gyermeknek adná a játékot. Tartsa távol a terméket magas hőmérséklettől és nedvességtől. A színezet, a tónus és a színintenzitás eltérhet a monitor által megjelenítettektől. A termékeket és tartozékokat az európai játékbiztonsági normák (EC) szerint tesztelték.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Cobi csatahajó Tirpitz építőkészlet, csatahajó gyűjtemény, 4839, 2810 részes" című hirdetést látja. (fent)