Betöltés...

4 Szintes parkoló készlet felvonóval, autók+ helikopter 3511

Ár: 11.190 Ft

4 Szintes garázs, lifttel, autókkal és helikopterrel.

Egy nagy, négyszintes, mozgatható lifttel rendelkező parkoló minden fiú szívét ellopja. A parkoló két szegmensből áll, amelyeknek köszönhetően egyidejűleg akár 8 autó is elfér külön dobozokban, valamint az egyik a liftben, a másik pedig a földszinten, ahol a bejárat, a kijárat és egy benzinkút is van adagolókkal. A parkoló tetején egy helikopter leszálló található. A készlet tartalmaz még 3 színes autót és egy helikoptert, valamint egy hatalmas matrica készletet, amely ízlés szerint díszíti a játékot, és kiegészítőket - korlátokat, kúpokat, útjelző táblákat. 
A többszintes parkoló felépítése egy nagy aljzatból és két szegmensből áll, amelyek között lift van. A tárgy fő részén őrbódé található, amelyhez mozgatható sorompót rögzítettek, valamint egy adagolóval ellátott benzinkút. Mellette bejáratok és kijáratok vannak, amelyeken könnyen leeresztheti az autókat.

Miután elhelyezte az autót a liftben, forgassa el a játék fedelén található piros gombot, hogy mozogjon. Miután megtalálta a választott emeletet, parkolhat autójával a garázsban, és egy másik autóval beléphet a liftbe. A zár felengedése után az egyes garázsok melletti kar megnyomásával a padló rámpává válik, amely lehetővé teszi az autó lemenetelét a liftig.

A készletben található matricák tartalmazzák a padló jelölését, valamint grafikákat, amelyek bemutatják, milyen szolgáltatások találhatók a parkolóban - például 24 órás szerviz, mosás és járművek szervizelése. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a játék minden gyerek elvárásainak megfelel. A garázs rendelkezik CE tanúsítvánnyal, ami biztonságossá teszi a játékot. 

A készlet méretei:

- autók: 7,5 cm x 3,5 cm x 3,5 cm,
- helikopter: 11 cm x 4 cm x 3 cm. 

Játék csomagolásának 

méretei:
- 60 cm x 40 cm x 9 cm.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "4 Szintes parkoló készlet felvonóval, autók+ helikopter 3511" című hirdetést látja. (fent)