Betöltés...

Interaktív oroszlános mozdony mozgatható kormánnyal, tárolórekesszel

Ár: 15.600 Ft

Interaktív oroszlános mozdony mozgatható kormánnyal, tárolórekesszel

Ez az oroszlános mozdony már 3 éves kortól bevezeti a gyerekeket a vasutas kalandok világába . A mozdony formájú interaktív kismotor egy rendkívüli játék, amely nem csak örömet okoz, hanem fejleszti a legkisebbek képességeit is.

A mozdony kiváló minőségű, tartós és biztonságos műanyagból készült , és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden utazást felejthetetlen élménnyé tesznek. A modell 6 kerékkel rendelkezik , amelyek közül 2 elöl forgatható , lehetővé téve a pontos manővereket. A kormánykerék is mozgatható és forgatható. Ezenkívül az ülés alatt található egy tárolórekesz az apró tárgyak számára , így gyermeke magával viheti kedvenc kütyüit.

A színes mozdony nemcsak remek szórakozást nyújt, hanem gyönyörű kidolgozásával és megjelenésével is elragadtatja . Minden részletre odafigyelve készült, kiváló minőségű, tartós műanyagból. Élénk, vidám színek vonzzák a figyelmet, az oldalakon és a háttámlán pedig aranyos állatmotívumok adnak mesebeli karaktert. A mozdony elején oroszlán motívum látható, büszkén kopott koronával . Ez a tökéletes választás a kis állatbarátok számára.

Az interaktív motorozás nemcsak szórakozás, hanem tanulás és a képességek fejlesztése is egyben. A kisgyermek fejleszti a motoros koordinációt , fejleszti a motoros készségeket és megtanulja az egyensúly fenntartását . Ezenkívül a mozdony hangja és a villogó lámpák , amelyek a kormányon lévő gombbal aktiválhatók, minden gyermekben felkeltik a kíváncsiságot és örömet.

A mozdony méretei:

mozdony kb. 50 x 22 x 45 cm,

a kocsi szélessége kinyújtott lábtartókkal: kb. 30 cm,

kerék átmérője kb. 10 cm,

kerék szélessége kb. 3 cm,

ülőmagasság kb. 24 cm,

csomagolás kb. 58,5 x 31,5 x 23 cm.

A mozdony 2 darab 1,5 V elemmel működik, melyek nem tartoznak a készlethez.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Interaktív oroszlános mozdony mozgatható kormánnyal, tárolórekesszel" című hirdetést látja. (fent)