Betöltés...

RC autó mutatványok táncos mutatvány 360 piros

Ár: 17.390 Ft

Vezetés egyedi stílusban - Ismerje meg a rendkívüli távirányítású járművet WOW hatással!















Piros, csak óra stílusú távirányítót tartalmaz.















Kaland, csúcssebességű vezetés, osztály és stílus. Ez az autó egy kerekeken guruló buli. Nyomja meg a demó üzemmódot, és győződjön meg a saját szemével a benne rejlő lehetőségekről.















Mit tud?















- Természetesen hajt előre és hátra, oldalirányban és kanyarban is.







- Táncok.







- Színdarabok és fények.







- Vízszintesen 360̊-kal forog állandó sebességgel.







- Álló helyzetből oldalirányban halad.







- Megváltoztatja az alakját.







- Nem fél a billenéstől - fejjel lefelé is vezethet.















Táncolni fog és kegyelemmel fogja magát! Bekapcsoláskor a jármű motorhangot ad ki, majd a felhasználó kiválaszthatja a számos előre betöltött, dinamikus dallam közül az egyiket. A hangot tetszés szerint fel- vagy le lehet hangosítani.















A játék oldala és teteje LED-fényekkel van ellátva, amelyek a zene ritmusára villognak. Az élénk diszkózene és a fényhatások táncos forgásokra ösztönzik a felhasználót. Nézd meg, hogy tud mozogni ez az autó!















A feltűnésmentes távirányítós "óra" extra móka! A kézben viselt, rendkívül érzékeny távirányító lehetővé teszi az autó gesztusokkal történő irányítását. Nemcsak az autó kormányzását teszi lehetővé, hanem a zene vagy az autó formájának megváltoztatását is. A gesztusvezérlés szórakoztató és lenyűgöző látvány!















Ez a jármű nemcsak a szórakozás királya és a táncparkett ura. Ne hagyd, hogy a diszkó stílus megtévesszen! Rock'and'roll lélekkel rendelkezik, kalandvágyó és keményen vezethető, még a legnehezebb terepen is.















Ez egy hegymászásra, dombokra és egyéb akadályokra készült autó. Nem fél semmilyen tereptípustól. Meghódítja a homokos vagy füves terepet, és a burkolatlan utakon is közlekedik. A szokatlan kerékkialakítás lehetővé teszi, hogy a játék oldalirányba menjen anélkül, hogy elfordulna. A gumicsuklók lehetővé teszik a mászást.















Egy jármű, amely változtatja az alakját! Az autó üzemmódjának megváltoztatása lehetővé teszi, hogy az autót az adott körülményekhez igazítsa. A formát hatékonyan változtathatja vezetés közben, egyetlen gombnyomással vagy gesztussal. Lapos vagy ívelt? Döntsd el te.















Ez egy kétoldalas autó. Hajtsd a falhoz, és nézd meg, ahogy felborul. Ebben az üzemmódban is képes rendkívüli akrobatikára.















A jármű mozgásának programozása! Nyomja meg az egérgombot, válassza ki, hogy mit kell tennie, majd nyomja meg újra az egérgombot - a jármű maga fogja végrehajtani az Ön által tervezett sorrendet.















Műszaki adatok:







- Csomag mérete: 48cm x 34.5cm x 10cm







- Járműméret: 38cm x 22cm x 9cm







- Tápegység: jármű - 7,4V, 1300mAh lítium akkumulátor, újratölthető USB kábellel (az akkumulátor és a kábel tartozék), távirányító "óra" - 3,7V, 150mAh akkumulátor, USB kábellel tölthető (az akkumulátor és a kábel tartozék)







- Vezetési idő: legfeljebb 20 perc







- Töltési idő: kb. 3-4 óra















A készletben találsz:







- Jármű







- Távirányító kézmozdulatokkal történő vezérléshez







- USB kábel a jármű töltéséhez







- USB kábel a távirányító töltéséhez (a tenyérbe)







- Csavarhúzó















A játékot 6 évesnél idősebb gyermekek és korhatár nélküli felnőttek számára tervezték.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "RC autó mutatványok táncos mutatvány 360 piros" című hirdetést látja. (fent)