Betöltés...

SilverHome Storm Távirányítós Kétkerék-meghajtású Autó - 1:10

Ár: 27.190 Ft

SilverHome Storm Távirányítós Kétkerék-meghajtású Autó - 1:10

SilverHome Storm Távirányítós Kétkerék-meghajtású Autó - 1:10Maga a verseny jármű két kerék meghajtású, 25km/h.-s végsebességű. A távirányító a megszokott pisztoly formájú, új nagy hatótávolságú 2.4Ghz.-es.

A csomag részét képzi az akkumulátor és az USB töltő is.

Tesztelésünk során bebizonyosodott , hogy maga a modell kiválóan strapabíró! Így kezdő modellezőknek, és gyermekeknek kifejezetten ajánlott 6 éves kor felett.Sebesség:

A gépjármű hátsó kerék meghajtású, jó végsebességgel rendelkezik. Ami 25km/h. órát jelent. Ez ebben a méretben és árkategóriában jónak számít.

Az Ilyen ár-érték arányú őszkerék meghajtású autók jóval lassabbak, de viszont jobban boldogulnak igazi terepen.

De itt a sokkal jobb végsebesség, szerintünk, sokkal több izgalmat és játékélményt kínál. Így jóval később lehet megunni.



Hatótáv:

2.4Ghz. frekvencia a jobb és zavarmentes irányításért.

A szórt spektrumú adásmód használatával megnövekedett hatótáv érhető el. Az interferenciatűrés javul a fogyasztás csökken. Egyszerre több ugyan olyan autó is tartózkodhat, ugyan azon a helyen egymás zavarása nélkül.

A távirányító reakcióideje az egyéb rádiós megoldásoknál sokkal gyorsabb!



Strapabíróság:

Az autó váza igen strapabíró műanyagokból készült. Így tesztelés során nálunk kitűnőre vizsgázott. Normál használat mellett nem igazán tud rajta semmi megsérülni. Igaz ebben az árszegmensben még pótalkatrészek nem igazán szerezhetőek be. Mivel ez elsősorban gyerekeknek szánt modell, ezért úgy is készül, hogy jól bírja a gyűrődést. Mert ha ennél drágább modellt veszünk általában, vele egyűt egyenes arányba nő a sérülés kockázata.



Üzemidő:

A hagyományos 8.4V.-os Ni-CD cellának egy korszerűsített változatát kapjuk az autó mellé, 600mAh. kapacitással. Más gyártoknál ez általában 600-700mAh. szokott lenni. Na már most mi nyáron leteszteltük más gyártó 700mAh.-s akkujával ugyan annyit ment időben körülbelül 10 másodperc volt a differencia. Evvel az akku folyamatos terhelés mellett ami autónál egész jó kb. 15percet megy. Ami gyakorlatilag jobb is mint az átlag. Az USB töltővel az akku 3óra alatt lehet teljesen feltölteni. Soknak tűnik, de más gyártónál is eddig tart a töltési idő.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "SilverHome Storm Távirányítós Kétkerék-meghajtású Autó - 1:10" című hirdetést látja. (fent)