Betöltés...

Carrera GO! Minyonok elemes versenypálya

Ár: 22.100 Ft

A Carrera GO! Minyinok elemes versenypálya szettet a Gru és a Minions mesékből jól ismert, sárga színű bohókás lények ihlették. A kis minyonok már a megjelenésükkel is viccesek, de képzeljük el, mi történik, ha még autóba is ülnek! Ezt a pályát pontosan nekik tervezték, a gyors egyenesek mellett két éles derékszögű kanyart is találunk, plusz egy felüljárót, na meg egy ugratót, ami garantáltan élvezetessé és őrültté teszi a versenyt. És hogy kik ülnek a kettős áramszedővel ellátott, részletgazdag, 1:43-as méretarányú járművekben? Két hatalmas forma, Otto és Stuart.

A versenypálya szett egy ideális kezdőrendszer, amely kiválóan bővíthető a cég nagy számban kapható kiegészítőivel. A pálya az "Easy to assemble" csavarrendszernek köszönhetően könnyen összerakható és szétszedhető, a masszív támasztékok pedig jó stabilitást adnak a legnagyobb ugratásoknál is.

Pálya hossza: – 4,3 m
Összeszerelt méret: – 147 x 120 cm

Tartalom: 1 db Stuart Minyon pályaautó 1 db Otto Minyon pályaautó 2 db sebesség szabályozó 1 db tápegység Pályaelemek (egyenesek és kanyarok) Támasztékok, korlátok, pót érintkező kefék, pót vezető lécek A játék elemmel működik (4 X D). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Carrera GO! Minyonok elemes versenypálya" című hirdetést látja. (fent)