Betöltés...

Rapid World 150 - autópálya elemes kisautóval, Többszínű

Ár: 5.690 Ft

Sötétben világító autópálya – a sikeres szórakozás garanciája. Ideális autók és építkezések rajongóinak. Tökéletesen fejleszti a kézi készségeket, valamint a képzeletet.

Rapid World 150 - autópálya elemes kisautóval, TöbbszínűA leírás automata fordítóval készült, folyamatosan dolgozunk a szövegek javításán! VILÁGÍTÓ VERSENYPÁLYA 150 ELEMMEL ÖSSZESZERELHETŐ AUTÓVALA 144 téglából álló készletből egy fantasztikus, 366 centiméter hosszú pályát építhetsz meg. De ezzel még nincs vége a fantasztikus híreknek! A darabok érdekes összeillesztésének köszönhetően az épített pálya rugalmas, és mindenféleképpen összekapcsolható. Egy felfelé vezető út? Egy éles kanyar? Nem probléma.Az autóban lévő lámpáknak köszönhetően a pályával való játék még éjszaka is valami fantasztikus lesz. Ahogy az autó végigszáguld az épített pályán, a fényei ragyogást hagynak maguk után. A fluoreszkáló pálya pedig lágy fényt fog árasztani. A készlet egy autóalapot tartalmaz, de akár két karosszéria közül is választhatsz - így gyermeked gyorsan megváltoztathatja autója kinézetét. Emellett a mellékelt matricák segítenek egyedi karaktert kölcsönözni a járműnek. Az autó tökéletesen tapad a pályához - még akkor is, ha felfelé halad! Ez lehetővé teszi, hogy a pálya sokféle formát öltsön, hiszen a kicsi, de gyors autó minden építményen át tud szaladni!A pálya építése garantálja a sok szórakozást, de egyben a kézügyességed fejlesztését is lehetővé teszi - a blokkok összekötése precíz ujjakat és jó szem-kéz koordinációt igényel. Az autópálya főbb jellemzői: 144 darab, négy színben, az autópálya kialakításához. Akkumulátoros autó cserélhető karosszériával két színben (narancssárga és kék) Érdekes módon kombinálja az elemeket, hogy rugalmas pályát hozzon létre A beépített autólámpák és a fluoreszkáló elemek lehetővé teszik a játékot éjszaka is Az autó felfelé és akár fejjel lefelé is közlekedik anélkül, hogy leesne a pályárólHosszabb és még lenyűgözőbb pályák építéséhez több készlet kombinálását ajánljuk. Az autós pálya tökéletes ajándék lesz minden kis autórajongónak! A gyerekeknek és szüleiknek egyaránt nagy élmény lesz!A készlet tartalma: A szettben található pálya a következő összetevőkből áll: Blokkok a pálya építéséhez x144 Autó alap Karosszéria x2 Akkumulátor USB kábel MatricákMűszaki adatok: Műanyag: műanyag, elektronikus alkatrészek Életkor: 3+ Elemek száma: 150 Tápegység: 3,7 V-os újratölthető elem (tartozék)Méretek: Méret: 8,3 cm x 3,5 cm x 2 cm. Autó: Kocsi: 10 cm x 8 cm x 7,5 cm Kerekek: 4 cm Épített pálya (hossz): 1 db: 366 cm Csomagolás: 41,7 cm x 31 cm x 7 cmA termék kartonpapír csomagolásban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Rapid World 150 - autópálya elemes kisautóval, Többszínű" című hirdetést látja. (fent)