Betöltés...

Rapid World 198 - autópálya elemes kisautóval, Többszínű

Ár: 5.990 Ft

? Autópálya 198 Elemmel - Az Utolsó Versenypálya Amire Szükséged Van ?
? Az egyedülálló játékélmény
Szeretnéd, ha a gyermeked igazi versenyzőnek érezhetné magát, az otthona kényelméből? Ezzel az autópálya készlettel a kicsik bátran megépíthetik saját versenypályájukat, ahová a fantáziájuk szárnyal.
A szett 192 darabos színes építőelemekből áll, melyekből rugalmas és változatos pályát készíthetsz. Kanyargós utak, emelkedők - semmi sem akadály a versenyautó számára! Ezzel az autópálya szettel minden nap új kihívás vár a gyermekedre!
? A versenyautó személyre szabhatósága
Az unalom sosem veszélyezteti a játékélményt, mivel a versenyautó testét cserélheted és matricákkal egyedivé teheted! Az autó azonban nem csak a külsejével, hanem teljesítményével is kiemelkedik - az akkumulátoros működtetés révén nem kell aggódnod a gyakori elemcserék miatt. Csak csatlakoztasd a játékot a töltőhöz a játék után, és másnap a gyermeked hosszú órákon keresztül élvezheti a játékot!
? A lenyűgöző pályaépítés
A nagy számú építőelemek lehetővé teszik, hogy igazán lenyűgöző pályát készíts. A mindennapi tárgyak, mint a székek vagy könyvek bevonásával a pálya még érdekesebbé válik, és az autónak nagyobb kihívást jelent! Még hosszabb és még lenyűgözőbb pályák készítéséhez ajánljuk több szett kombinálását.
? A tökéletes ajándék minden kis autórajongónak ?
Ez az autópálya szett tökéletes ajándék lesz minden kis autórajongó számára! Szülőként élvezheted a gyermekek vidám nevetését és lelkesedését, amint meghódítják a saját készítésű versenypályát!
A szett tartalma:

192 db pályaépítő blokk
Versenyautó alap
2 db cserélhető autókarosszéria
Tölthető akkumulátor
USB kábel
Matricák

Műszaki specifikáció:

Anyag: műanyag, elektronikus alkatrészek
Korosztály: 3+
Elemek száma: 198
Tápellátás: 3.7V-os tölthető akkumulátor (tartozék)
Méretek:

Építőelem: 8.3 cm x 3.5 cm x 2 cm
Autó: 10 cm x 8 cm x 7.5 cm
Kerekek: 4 cm
Összerakott pálya (hossz): 132 cm
Csomagolás: 45 cm x 36 cm x 7 cm


A termék kartondobozban érkezik.

A verseny rajtja előtt már csak egy lépés van hátra: helyezd a terméket a kosaradba, és izgalmakban gazdag játékban lehet része a gyermekednek! ?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Rapid World 198 - autópálya elemes kisautóval, Többszínű" című hirdetést látja. (fent)