Betöltés...

Távirányítós kaszkadőr autó 360°-ban forgatható

Ár: 12.000 Ft

Fantasztikus távirányítós autó, amely sok órányi csodálatos szórakozást biztosít. Ha az irányított autó hétköznapi vezetése túl unalmas, és az előre-hátra vezetés és a kanyarodás biztosan nem elég, akkor a játékautó lesz a tökéletes megoldás.



A Stunt a kerekek kivételével egyenesen a versenypályáról egy autóra emlékeztető stílusban készült. Két független tengelyre vannak felszerelve, megkönnyítve többek között az apró akadályok leküzdését vagy a falról való visszapattanást. Az autó összkerékhajtású. A széles gumiabroncsok biztosítják a tapadást a manőverek során. 



A készlet három különböző színű sisakot tartalmaz a "sofőrök számára". A sisak megfelelő helyre helyezése elindítja a járművet. A játékautó karosszériája a sisak kiválasztott színének megfelelően van megvilágítva, ami vezetés közben remekül mutat. 



A készlet tartalmaz egy távirányítót, amely teljes irányítást biztosít az autó felett. A távirányítót a gomb OFF állásból ON állásba mozgatásával lehet aktiválni. A pilóta automatikusan csatlakozik az autóhoz. A sisakcsere után a távirányítót alaphelyzetbe kell állítani. A pilótához csatlakoztatott, de egy percig nem vezetett mutatvány motorzajt ad ki álló helyzetben, majd elalszik. A vezetést viszont a motor indításának, a motor működésének és a gyorsításának hangjai kísérik.


Tartalma:

- autó, 

- távirányító, 

- 3 sisak, 

- akkumulátor, 

- USB töltő. 

Tápellátás:

- kaszkadőr - 3,7 V-os elem (tartozék)

- távirányító - 2 x AAA elem (nem tartozék). 

Akkumulátor töltési idő: 2-3 óra

Vezetési idő: akár 20 perc. 

Az autó méretei:

-hossza: kb. 16 cm, 

-szélessége: kb. 15,5 cm,

-magassága: kb. 7 cm Kerék , szélessége kb. átmérője kb. 7 cm

A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Csomagolás mérete: kb 34cm x 26cm x 9,5cm
Ajánlott: 6 éves kortól!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós kaszkadőr autó 360°-ban forgatható" című hirdetést látja. (fent)