Betöltés...

Távirányítós tehervonat készlet vagonokkal, állomással

Ár: 28.899 Ft

Távirányítós tehervonat készlet vagonokkal, állomással

Remek tehervonat vagonokkal és állomással, távirányítóval rendelkezik, a szállított áruk kirakodó rendszerével, pályamódosítási lehetőséggel. 

Nagyszerű játék a vonatok iránt érdeklődő gyerekeknek, hosszú órákon át és a kis mozdonyvezetőnek is jó szórakozást nyújt .

A teljes vonatot egy modern tehermozdony hajtja, amelyre a készletben található vagonokat rögzítheti. A pályát 2 sebességgel előre, vagy 1 sebességgel hátrafelé tudja mozgatni. A sebességet egy karral ellátott infra távirányító szabályozza. A vasúti szerelvény teljes egészében műanyagból készült, minden részletre odafigyelve, ami nagyon valósághű megjelenést kölcsönöz. Minden játékhoz szükséges elemet tartalmaz, beleértve a vágányokat, útjelző táblákat, fákat, rakodóállomást és egy tehervonatot különféle kocsikkal. A sínek jellegzetes és egyszerű csatlakozási móddal rendelkeznek, ennek köszönhetően biztonságosak és tartósak a használat során. 

A vonathoz rögzíthető kocsik:

- üzemanyagtartállyal ellátott kocsi, 

- személykocsi és 

-kocsi fa szállítására. 

Szállításukra a sorban álló rönköknek fel- és kirakodó állomás van mellékelve, megfogóval és gépkocsival. A rámpa azon elemei, amelyek a nehéz rönkök szállítását segítik, mozgathatóak. Az elemek ilyen sokasága számtalan kombinációt tesz lehetővé, amikor szórakozás közben építünk útvonalat egy vonatnak.

A készlet tartalma:

- távirányító

- tehervonat

- tartálykocsi

- utas kocsi

- szállítókocsi 8 rönkkel

- fák 4 db.

- útjelző táblák és világítás (9 elem)

- teherautó rakodáshoz

- alagút

- pályák 32 db.

- a pálya keresztezése (3 elem)

- rakodóállomás (összecsukható)

A készlet 66 elemet tartalmaz.

Helyezzen 3 db 1.5V AAA elemet (nem tartozék) a mozdonyba és 2 db 1.5V AAA elemet (nem tartozék) a távirányítóba.

A mozdonyon és a távirányítón állítsa a kapcsolókat BE állásba. A készlet szinkronizálódik önmagával és elkezd dolgozni.

Ez az egyedülálló pálya tökéletes ajándék lesz a vonatok szerelmeseinek. A gondos kidolgozás és a számtalan részlet minden bizonnyal felkelti a gyermek figyelmét, és nem fogja megunni. A vonatok nagyszerű lehetőséget kínálnak a családdal vagy társaikkal való szórakozásra.

A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós tehervonat készlet vagonokkal, állomással" című hirdetést látja. (fent)