Betöltés...

Original Deals Író és rajzoló grafikai tábla, óvodások vagy iskolások számára, 8.5 hüvelykes, nagyon hatékony prémium modell

Ár: 12.111 Ft

Szeretne egy olyan megoldást, amellyel gyermeke nyugodtan rajzolhat, írhat és számolhat anélkül, hogy sok papírlapot vagy füzetet kellene elhasználnia?

Praktikusabb és hatékonyabb megoldást szeretne a hagyományos papírfüzet helyett?

Szeretne sok fát megmenteni és védeni a környezetet?





Az ORIGINAL DEALS tökéletes megoldást kínál az Ön számára!









Írj, rajzolj, alkoss egyszerűen és könnyedén a Digitális táblagépeddel!



A táblagép ideális kiegészítő bármilyen kreatív vagy szabadidős tevékenységhez, iskolai vagy irodai használatra, a felhasználó korától függetlenül.










Az érintésérzékeny LCD-képernyőnek és a könnyen használható tollnak köszönhetően a táblagép tökéletesen alkalmas írásra, jegyzetelésre és rajzolásra is!




Ez a forradalmi kiegészítő ideális bármilyen kreatív vagy szabadidős tevékenységhez, iskolába vagy irodába, a felhasználó korától függetlenül:









A gyerekek írhatnak, rajzolhatnak, óvodáskortól kezdve gyakorolhatják az írást, a tablet segítségével könnyebben tanulhatnak, vagy például nem unatkoznak az autóban.






A tizenévesek a táblagépet használhatják a barátaikkal játszott meccsek pontszámának nyilvántartására.




A felnőttek a táblagép segítségével könnyebben készíthetnek bevásárlólistákat, tervezhetik meg a családi menüt, követhetik nyomon a költségvetési kiadásokat vagy az utazási útvonalakat.




A művészek bármikor rajzolhatnak vagy firkálhatnak, amikor csak ihletet kapnak, mert a táblagépet bárhol és bármikor könnyen magukkal vihetik a táskájukban.




A táblagép nagyon hasznos eszköz akár az irodában is, ideális arra, hogy jegyzeteket készítsen a megbeszéléseken, vagy minden reggel gyorsan összeállítsa a munkafeladatok listáját.







A táblagép használata olyan egyszerű, mintha tollal írna papírra!




Mivel a táblagép kompakt, vékony és könnyű kialakítású, a tabletet bárhová könnyen magával viheti - iskolába, irodába, üzleti megbeszélésekre.








Ráadásul az összes tartozékot tartalmazza!

A stylus tollnak külön hely van a táblagép tokjában, így minden használat után visszatehető, és mindig a táblagép mellé tartozhat.





Írj, amit akarsz, és töröld ki, amikor akarod!




Minden, amit ír vagy rajzol, a táblagép képernyőjén marad, amíg meg nem nyomja az erre a célra szolgáló törlés gombot.







Specifikációk:



3+ éves korosztály számára.

8,5 hüvelykes érintésérzékeny LCD képernyő.

Szín: Fekete.

Rendkívül vékony és könnyű, mégis ütésálló.

A táblagép a mellékelt CR2016 3 V-os akkumulátorral működik, amely akár 2 év üzemidőt is biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Original Deals Író és rajzoló grafikai tábla, óvodások vagy iskolások számára, 8.5 hüvelykes, nagyon hatékony prémium modell" című hirdetést látja. (fent)