Betöltés...

INTEX 57165 Krokodil Play Center medence, 201 x 170 x 84 cm felfújható kerti élménymedence spriccelő krokodillal és vízi csúszdával

Ár: 14.990 Ft

- Intex színes aligátoros gyermek élménymedence csúszdával - A csúszda alja kényelmes és biztonságos, extra vastag ütésálló réteggel ellátott - Vízpermettel van felszerelve - csak csatlakoztassa a kerti tömlőt a vízpermetező aktiválásához, hogy gyermekei hűvösben pancsolhatnak Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap Noha az aligátorok nem éppen bélés teremtmények, de ettől a legfélénkebb gyermek sem fog megijedni :) Ez az aligátoros játszó medence garantálja, hogy a gyerekek a kertben pancsolva frissüljenek fel a nyári hőségben. A több mint másfél méter széles és két méter hosszú medencét könnyen feltölthetjük annyi vízzel, hogy a gyerekek számára biztonságos, de frissítő legyen. A medence egy csúszdát is tartalmaz, illetve a kerti locsolót rácsatlakoztatva egy spriccelő résszel is rendelkezik, amiből garantáltan friss hideg víz hűsíti a gyerekeket. A strapabíró PVC alapú anyagból készült medence több nyarat is képes kiszolgálni, és rendelkezik egy leeresztő dugóval is, ami lényegesen megkönnyíti az elcsomagolását. Tulajdonságok: - Aligátoros játszómedence - Strapabíró PVC anyag - Rácsatlakoztatható a kerti csapra - Leeresztő dugóval - Javító szettel - Mérete: 201 x 170 x 84 cm - Tartozék felfújható vödör - Tartozék felfújható úszógumi kacsával - Hűvöst adó, árnyékolom gomba - Spriccelő viziló - A medence falmagassága: 12 cm - Vízkapacitás: 160 liter - 2 éves kor felett ajánlott, szülői felügyelettel - Extra vastag réteg a csúszda alján - Öntapadós javítófolttal - Maximális teherbírás: 54 kg Ne telepítse a medencét beton, aszfalt vagy más kemény felületre, mert szakadást okozhat. Ezekre a szakadásokra a garancia nem érvényes.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "INTEX 57165 Krokodil Play Center medence, 201 x 170 x 84 cm felfújható kerti élménymedence spriccelő krokodillal és vízi csúszdával" című hirdetést látja. (fent)