Betöltés...

Elektronikus játék zongora Állatok és zenekaruk 80 x 37 cm

Ár: 6.090 Ft

Az interaktív játszószőnyeg (bébi zongora) az Állatok és zenekaruk sorozatból kiváló eszköz a gyermekek számára, hogy megtanulják felismerni a zongora hangjait a 10 billentyű segítségével. A mellékelt daloskönyv segítségével 6 népdalt is megtaníthatsz a gyerekeknek. A gyerekek játszhatnak színek, formák vagy számok szerint. A játék 8 billentyűs hangszereket is tartalmaz. A szőnyeg fejleszti a kíváncsiságot, a logikus gondolkodást, a színek, a formák és a ritmus érzékelésének képességét. Fejleszti az érzékszerveket, a látást, a hallást és az érzést az aktív játékkal, fejleszti a finommotoros készségeket. Puha, mosható anyagból készült, amely könnyen karbantartható. A vidám és színes motívumok megragadják a gyermekek figyelmét, és nagyszerű segítséget nyújtanak a tanuláshoz és a zene megismeréséhez.
Termék részletek:


Tartalmazza: 3x AA elem nem tartozék.


A játszószőnyeg mérete 80 x 37 cm.


A csomagolás méretei 38 x 18 x 5 cm.


3 éves kortól és idősebb gyermekek számára alkalmas


Csomag tartalma:

Elektronikus játszószőnyeg Zongora Állatok és zenekaruk 80x37cm elemmel működtethető
38x18x5 cm dobozban

Eltérő rendelkezés hiányában az ár 1 termékre vonatkozik.
A termék konkrét színe vagy típusa technikai okokból nem választható ki, a rendeléshez a készlet erejéig egy véletlenszerű változatot rendelünk a készlet erejéig.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Hangszerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Elektronikus játék zongora Állatok és zenekaruk 80 x 37 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: