Betöltés...

Asztali foci (Csocsó)

Ár: 7.990 Ft


2 DB LABDÁVAL - Nem kell aggódnia, hogy elveszíti a labdát. A kapuk az asztal két oldalán helyezkednek el, ami növeli a játék kényelmét. Ezen kívül minden egyes lábat csúszásgátlókkal rögzítünk, aminek köszönhetően a játékok során az asztal stabilan áll, és nincs kitéve semmilyen sérülésnek.
MINDEN KOROSZTÁLYNAK- az asztali foci olyan játék, amely minden bizonnyal összehozza a generációkat. Remek szórakozási lehetőség lehet gyerekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek. Itt nem kell különbséget tenni a büntető és a szöglet között - csak szórakozni kell .
NEM CSÚSZIK - a fogantyúkon speciálisan profilozott, csúszásmentes fogantyúk vannak - 2 mindkét oldalon, ami biztos fogást és pontos mozdulatokat biztosít. Még az izzadt kezek is tökéletesen fogják a fogantyút .
GÓLSZÁMLÁLÓVAL - minden kapunál van egy gólszámláló, a miénk a hagyományos modellekhez képest stílusosabban néz ki és praktikusabb a használata. Nem kell többé megjegyezni az eredményt . A gólszámláló igazságossá teszi a meccseket, és a legjobb fog nyerni.
MŰSZAKI ADATOK



anyag: fa, műanyag, fém
játékosok száma: 12
méretek: 50 x 10 x 51,5 cm
súly: 1,905 kg
súly csomagolással együtt: 2,386 kg
TARTALOM:



asztal
12 focista
2 labda
szerelőkészlet




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Asztali foci (Csocsó)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: