Betöltés...

Tuna Asztali játék CIRKUS

Ár: 10.590 Ft

Próbáljon ki egy tisztán cseh műhelyből származó társasjátékot. A társasjátékot a Cseh Köztársaságban tervezték, ahol a teljes játék is készül. A CIRKUS társasjáték két családi játékot tartalmaz: Manage és Artists. Mindkét játékot 2-4 játékos játszhatja.
A Manezh társasjáték
A versenyképességet szórakoztató módon elősegítő játék. Ez egy fordulatokkal teli játék. Azáltal, hogy a játékos a soron lévő ellenfél bábuit eldobhatja, és a bevetett bábuk lépései között taktikusan, a többieknél gyorsabban haladhat a manézs közepére, a játék nagyon izgalmas és magával ragadó.
Artisté társasjáték
Szórakoztató játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenki szerencséjén múlik, hogy milyen kockával dob, és milyen bábuval befolyásolja a játékát, hogy előre ugrik-e vagy hátraesik. Ebben a játékban az ellenfeleket nem dobják el, és mindenkinek magától függ, hogy milyen taktikát választ, hogy elsőként érjen célba.
Mindkét játék szórakoztató a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. A szabályok egyszerűek és könnyen megjegyezhetőek, így örömmel veszed újra és újra kezedbe a játékot anélkül, hogy bonyolult szabályfrissítésen kellene átesned.
A csomag tartalma:

1 x társasjáték

 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.07
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tuna Asztali játék CIRKUS" című hirdetést látja. (fent)