Betöltés...

Óriás elektromos zongora játékszőnyeg

nyomásérzékelős billentyűk, hangerő szabályozás, felvétel és lejátszás, demo dallamok, 2 oktávos billantyűzet, 8 féle hangszer hang. Óriás zongora játszószőnyegünket kicsi és nagyobb gyermekek is egyaránt élvezhetik. Nem csak az önfeledt szórakozás garantált, de segítségével játékosan tanulhatják meg a hangokat és az alapokat is. A játszószőnyeg számos beállítással rendelkezik. 8 különböző hangszer hangján szólaltathatjuk meg a hangokat, játszhatunk le különböző dallamokat, amelyeket a felvétel funkcióval rögzíthetünk, majd le is játszhatunk. Hangereje állítható. Előre rögzített demo dallamokat is lejátszhatunk, mint aláfestőzene. Kézzel, vagy akár lábbal is megszólaltathatóak a nyomásérzékelős billentyűk. Akár többen is játszhatnak rajta a gyerekek. 3 éves kortól ajánlott. -Mérete:180 x 74 cm -4 db AA elemmel működik -Csomag mérete: 40x86x8 cm -Csomag súlya: 1,44 kg

Tovább
Adatlap
Ár: 21.590 Ft
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2023.09.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Óriás elektromos zongora játékszőnyeg
Lehetőségek
Megosztók

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Óriás elektromos zongora játékszőnyeg" című hirdetést látja. (fent)Új és használt gyerekjátékok, lányoknak és fiúknak.

Gyerekjáték hirdetési rovatunkban kisgyerekeknek, babáknak, és nagyobb gyereknek való eladó – esetlegesen ingyen elvihető - használt, jellemzően olcsó játékok találhatóak. Hirdetőink lehetnek: gyerekjáték kereskedők, bababoltok, és magánszemélyek (Pl.: kismamák).

TIPP: Részletes keresőnk segítségével gyerekjáték keresni. Érdemes lehet szétnézni a Baba-Mama rovatban is.