Betöltés...

Építkezési terület építőipari akadálypálya 3 darab járművel

Ár: 23.800 Ft

Építkezési terület építőipari járművekkel

Építőipari jármű kedvelő gyerekek számára készült. A készlet egy akadályokkal ellátott pályából áll, amelyet kisgyermekünk biztonságosan el tud vezetni a rakodási útvonaltól az összes építőipari jármű kirakodásáig.

A narancssárga orsó segítségével minden kanyarban végigvezethetik az autókat. A piros orsó lehetővé teszi, hogy magasabb szintre húzza a járművet, a sárga karral pedig felemelheti a liftet.  A szürke kar felemeli a jelzést, a kék gomb pedig feldobja az autót és ráhelyezi a sárga daru mágnesére.



Egy építőmérnök figyeli az egész útvonalat. A pálya három építőkocsival van felszerelve, mint például billenő, betonkeverő, egy vízszállító tartályhajó és egy helikopter. A játékhoz tartozik egy torony, amelyre egy digitális elemes óra került, aminek köszönhetően építtetőnk meg tudja majd mérni a megtett útvonal idejét, de nem mindet, az óra bekapcsolása után vidám dallam szólal meg. A készlet teljes egészében műanyagból készült, saját kezűleg kell összeszerelni.

Pálya mérete:

- útvonal hossza 170 cm

- út szélessége 3 cm

- hossza 39 cm x 36 cm x 26 cm

Az autók méretei:

- 4 cm x 2,5 cm betonkeverő

- 4 cm x 2,5 cm hordó kocsi

- 4 cm x 2,5 cm billenő

- 4 cm x 4 cm helikopter

A készlet tartalma:

- billencs

- tartálykocsi

- betonkeverő

- helikopter

- építő figura (7 cm x 4 cm)

Ez a termék sok órányi felejthetetlen szórakozást biztosít az építőipari autók minden rajongójának. A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Építkezési terület építőipari akadálypálya 3 darab járművel" című hirdetést látja. (fent)