Betöltés...

Tuban Tubi Jelly zselé szett - unikornisos

Ár: 15.400 Ft

Tuban Tubi Jelly zselé szett - unikornisos

A készlet tartalmaz egy műanyag masszát, amely a megfelelő aktivátorral kombinálva lehetővé teszi, hogy 3D-s figurákat készítsen. 6 különböző színű zselét tartalmaz, kék, fehér, rózsaszín, lila, türkiz és csillogó.

Legyen kis vegyész, és figyelje meg, hogyan válik a gélből figura!

 

A szett tartalma:

– 6 db 150 ml-es űrtartalmú zselé folyadék színekben: rózsaszín, fehér, lila, türkiz, kék és csillogó,

– 14 sablon,

– 6 tasak 5 g aktivátorral,

– 1 tasak vízkristályokkal 10 g,

– műanyag akváriumi edény 1 literes

- használati utasítás

Hogyan kell játszani?

1. lépés:

Készítse elő az akváriumot vízkristályokkal.  Töltse fel az akváriumot meleg vízzel, és öntsön bele 1 tasak granulátumot. A víz hőmérséklete nagyon fontos, mert minél melegebb (de nem forró!), annál gyorsabban nőnek a kristályok. Amikor a kristályok megduzzadnak és kitöltik az egész akváriumot - ez annak a jele lesz, hogy készen állnak a játékra.

2. lépés.

A készletben található téglalap alakú tartályban készítse elő a gumicukor keményítéséhez szükséges aktivátort. Ehhez öntse a port 400 ml hideg vízbe, és addig keverje, amíg a por teljesen fel nem oldódik.

3. lépés

: Válasszon ki egy mintás sablont, és készítsen elő csöveket azokkal a színekkel, amelyeket a festéshez használni fog. Lassan körvonalazzuk a fólián ábrázolt formát, először a kontúrok mentén, majd a minta közepébe húzva a zselés folyadékot. Ügyeljünk arra, hogy a zselés réteg ne legyen túl vastag, mert a túlzott mennyiségű zselés folyadék hatására a minta oldalra oszlik, és maga a zselé sokáig megkeményedik. Ha apró elemek vannak a mintán, mint például szem vagy arc - készítse el a végén, a festés utolsó szakaszában - hogy ne legyen idejük megolvadni.

4. lépés:

Helyezze a sablonra festett mintát az aktivátorba körülbelül 2 percre. Ne vegye ki a tartályból. Ennyi idő után kezdje el finoman mozgatni a sablont. Az aktivátornak fokozatosan a zselé alá kell kerülnie, ami annak teljes leválását okozza. Ismételje meg ezt a műveletet 3-4 percig, amíg a zselé teljesen ki nem ürül a fóliából.

Ha egy "friss" zselét veszel a kezedbe és finoman megnyomod, azonnal érezni fogod, hogy van még benne folyékony massza, ami még nem szilárdult meg. Ne feledje, hogy minél tovább marad a gél az aktivátorban, annál keményebb lesz.

5. lépés

: Öblítse le a kész és megszilárdult zselét tiszta vízben, hogy eltávolítsa az aktivátor maradványait a felületéről. Egy ilyen fürdő után a zselé alkalmas lesz játékra.

Mit lehet még csinálni a zselével? Például behelyezheti egy előre elkészített vízkristályos akváriumba, vagy bármilyen vízzel feltöltött edénybe, és hagyhatja úszni. Játszhatsz a zselével, mint bármely figurával, nevet adhatsz neki, vagy kitalálhatsz egy történetet, melynek főszereplője egy zselés karakter lesz. Mindegyik készlethez egy üres fóliát rögzítettünk. A mintázatlan fólia tökéletes választás minden kreatív elme számára. Vele tetszőleges mintát festhetsz, felteheted kifestőkönyvre, vagy bármilyen illusztrációra, és nyomon követheted a téged érdeklő mintát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tuban Tubi Jelly zselé szett - unikornisos" című hirdetést látja. (fent)