Betöltés...

Kék baba, 36cm, Antonio Juan

Ár: 19.118 Ft

Édes és könnyen kezelhető, az otthon játszó legkisebbek számára lett tervezve. Puha testével, puha vinil kezeivel és fejével az első játszótárs, amely minden garanciát és biztonságot biztosít a kicsik számára. Az Azul a puffos sapkájához illő mellényt visel, 18 hónapos kortól ajánlott.
Teste, karjai és lábai szövetből készültek, így puha öleléseket adhatsz neki. Az arca és a kezei puha vinilből készültek.
A lábak kiváló minőségű textilanyagból készültek.
A baba a képen látható összes tartozékkal érkezik:


Cumi


Fejpánt


Babetica


Ajánlott életkor:18 hónap.
Méret: 36 cm.
Súly: 335 gr.
A babával való szerepjáték szimulálja a vizuális gondolkodás, a képzelet és a beszéd fejlődését.
Az Antonio Juan babák Alicantéban, a spanyol játékok bölcsőjében készülnek, ahol a családi márka 1958-ban született. Mindegyik kézzel készült, kézzel festett és kézzel befejezett, a legmagasabb minőségű, fenntartható anyagok felhasználásával és a legszigorúbb európai minőségi szabványok betartásával.
Tisztítás és ápolás: Akézzel készített babákat szappanos vízzel és szappannal megnedvesített mosogatórongyal gondosan tisztítjuk. Mosás és öblítés után (ismét egy enyhén nedves mosogatórongy segítségével) hagyja levegőn megszáradni hűvös, árnyékos helyen. Soha ne tedd a babát mosó- vagy szárítógépbe, ne hagyd hosszú időre a napon, ne tedd hőforrások közelébe. A hajas babák esetében a legjobb, ha óvatosan, csak vízzel vagy egy kevés szappannal tisztítod meg, majd levegőn szárítod meg. Óvatosan, fésűvel (nem kefével) lehet fésülni, elkerülve a szőrszálak szennyeződését.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kék baba, 36cm, Antonio Juan" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: