Betöltés...

Babaház fából, bútorokkal, Led világítással 62cm x 27cm x 70cm rózsaszín

Ár: 24.390 Ft

MDF fábol készült babaház + bútor 70cm rozsaszín + LED

Melyik gyerek ne álmodna egy gyönyörű villáról a babáinak, kabaláinak és figuráinak?Elég nagy ahhoz, hogy a barátaik babái is elférjenek benne.Gyönyörű, modern stílusú, fából készült babaházaink minden gyermek álmát valóra válthatják! Tökéletes ajándékötlet lehet.Az emeletes babaházak 5 önálló szobával és terasszal rendelkeznek.
A HÁZ 5 SZOBÁBÓL ÁLL:
Konyha
Fürdőszoba
hálószoba
nappali
LépcsőházA faházaink teljesen berendezettek (ahogy a képeken látható).Gyönyörű bútorokkal vannak felszerelve. A kiegészítők fából készültek. Például a konyhaként szolgáló helyiségben bájos bútorokat talál, amelyeknek ajtajai kinyithatóak. A készletben található kiegészítők nagyszerű kiegészítői bármelyik szobának, és jól jönnek majd a közös játék során.A bútorok között találsz Egy gyönyörű, nyitható és zárható ajtókkal ellátott szekrényt, amely tökéletes a gyerekek kincseinek tárolására. Egy bölcső Egy fából készült lámpa 2 széket Egy asztal Egy kályha páraelszívóval Egy szekrény mosogatóval Egy WC.Ahogy egy igazi házhoz illik, lenyűgöző LED-világítással rendelkezik (hideg fehér), amely nemcsak fantasztikusan néz ki, hanem éjjeli lámpaként is remekül működik.A nagyszámú faelemek mind a gyermekek, mind a felnőttek számára vonzóak lesznek. Ez azt jelenti, hogy a szülők is jól fogják érezni magukat a közös játékban.Kreatív játék, amely soha nem hagyja unatkozni.A minőségi és precíz kivitelezés a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt örömet fog okozni.A miniatűr bútorok, a falakon lévő grafikák és a LED-világítás egyedivé és nagyon hangulatossá teszik babaházainkat.A jó szórakozás biztonságos szórakozás! Ajándékozza meg gyermekét!A ház minden eleme gondosan csiszolt, hogy játék közben ne kerülhessen szálka a gyermek kezébe.Fából készült babaházainkkal nem csak játszani nagyszerű szórakozás, hanem gyermeke szobájának remek díszei is.Tökéletesen alkalmasak lehetnek a képzelet serkentésére, a kreatív és az oldalirányú gondolkodás ösztönzésére, és nagyszerűen fejleszthetik a legkisebbek kézügyességét.A ház közös építése megtaníthatja a gyerekeket az együttműködésre, és segít fejleszteni a szociális készségeiket.
LED FÉNY - A babaházak lenyűgöző LED világítással vannak ellátva, amely nemcsak jól néz ki, hanem éjszakai fényként is használható. A lámpák ragasztószalagra vannak erősítve, amelyet egyszerűen fel lehet ragasztani a ház mennyezetére és falára. A lámpákat tetszőleges módon lehet felszerelni. AA elemekkel működik (nem tartozék).
NAGYON NAGY BABAHÁZ- 3 szintből áll.
NAGY SZÁMÚ KELLÉK - a fabútorok szervetlen játéklehetőségeket és az egyes szobák elrendezését adják.
ESZTÉTIKUS ÉS RÉSZLETES - a miniatűr bútorok és a színes grafikák formájában megjelenő részletek gyönyörködtetnek és egyedivé teszik a babaházakat.
BIZTONSÁG - A házak kellő gondossággal készülnek. A ház minden elemét és tartozékát gondosan csiszolták, hogy a szálkák ne kerüljenek a gyermek kezébe játék közben.Ne feledje, hogy fából készült babaházaink remek ajándékötletet jelenthetnek.A KÉSZLET TARTALMA: A ház építéséhez szükséges elemek Fémcsavarok Bútorok (9 darab) LED-es fényszalag Specifikációk: A termék tartalmazza a következő termékeket: Ház méretei: A ház méretei: méret: 62 cm x 27 cm x 70 cm Minimális padlómagasság: 18 cm LED-es tápellátás: 3 x AA elem (nem tartozék) Csomagolási méretek: 68 cm x 30 cm x 15 cm Anyagok: fa, műanyag, fém csavarok

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Babaház fából, bútorokkal, Led világítással 62cm x 27cm x 70cm rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)