Betöltés...

Beszélő plüss hörcsög

Ár: 4.990 Ft





 


BEMUTATJUK AZ ÉV LEGNAGYOBB CUKISÁGÁT: ÖRVENDEZTESD MEG VELE SZERETTEID!


INTERAKTÍV BESZÉLŐ PLÜSS HÖRCSÖG – MEGISMÉTLI, AMIT MONDASZ!


 


✔ CSÚCS AJÁNDÉKÖTLET ✔ ARANYOS, PUHA SZŐRMÓK KICSIKNEK-NAGYOKNAK ✔ MEGISMÉTLI AZ ÁLTALA HALLOTT BESZÉDET, HANGOKAT ✔ MOZGATJA A FEJÉT BESZÉD KÖZBEN ✔ KÖNNYEN KEZELHETŐ  ✔ REMEK ÜNNEPI ÁRON 


 


Szeretnéd megajándékozni gyermeked, unokád, kedvesed? Kerüld el a hosszú sorban állást és a tumultust: most otthonodba szállítjuk az év legaranyosabb ajándékát!


Az interaktív hangutánzó plüss hörcsög kicsik és nagyok álma! Ez a hihetetlenül aranyos kis szőrmók azonnal megismétel bármit, amit hall. Beépített hangszóróval és hangtorzítóval rendelkezik, amivel viccesen és kedvesen tudja utánozni a hangokat. 
INTERAKTÍV BESZÉLŐ PLÜSS HÖRCSÖG – VIDÁM PILLANATOK FIÚKNAK-LÁNYOKNAK


A bájos kis plüss rágcsálóval a legkisebbek felfedezhetik a beszédet, míg a nagyobbak is temérdek vidám pillanatot tölthetnek ennek a pihe-puha játszópajtásnak a társaságában.


Ha Te is azt szeretnéd, hogy a gyerekszobát felszabadult kacaj töltse be, akkor válaszd az interaktív hangutánzó hörcsögöt!



HOGYAN MŰKÖDIK?



Csak helyezz bele az aljába 3 db tartós AAA elemet, kapcsold be, és a hörcsög máris fülelni kezd: a maga kedves kis vékony hangján egyből leutánozza a beszédet, az éneket, valamint az egyéb hangokat, gügyögést is. A hangokra jópofa fel-le mozgással is válaszol!


A hörcsög mellett egyszerűen képtelenség unatkozni! Amint gyermeked kézbe veszi, jó ideig biztos nem akarja majd letenni, annyira jól elszórakozik vele!


15 cm magas, kiváló minőségű plüssből készült játék, amivel a legkisebbek és a nagyobbak is felhőtlenül el tudnak mókázni.
ELŐNYÖK ÖSSZEFOGLALVA:



azonnal, vicces módon megismétli a beszédet, éneket, hangokat
érintésre vagy hangra a fejét is képes mozgatni
vidámságot hoz a mindennapokba
aranyos külsejű
segíthet a beszédfejlődésben
a háziállatok (kutya, macska, papagáj) is imádják
könnyen kezelhető
gyermekeknek, unokáknak, pároknak is zseniális ajándékötlet
finom, puha plüss anyagból készült
garantáltan szobatiszta




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Beszélő plüss hörcsög" című hirdetést látja. (fent)