Betöltés...

Játék rendőrségi pálya 92 részes

Ár: 12.990 Ft

KISZÁLLÍTÁS AKÁR 2 napon belül!

VERSENYPÁLYA - RENDŐRSÉG 3,5m

CSODÁLATOS – a rendőrségi versenypálya egy játék, amely valóra váltja a fiúk álmait. Sikeres kombinációja számos gyermekszenvedélynek, beleértve a pályákat és a vonatokat, az autóversenyzést és természetesen a rendőrséget.

FELÉBRESZTI A KÉPZELETET - egy úti kalóz vagy tolvaj utáni rendőri üldözést imitáló jelenetek eljátszása szórakoztató, ami serkenti a fiú fantáziáját és támogatja kreativitását.

CONNECT GENERATIONS - a rendőrségi versenypálya a gyerekek játéka, amely kétségtelenül felkelti az idősebb generáció, azaz apa vagy akár nagypapa figyelmét is. Az együtt töltött családi pillanatok minden bizonnyal megtérülnek a jövőben.

TANÍT - tagadhatatlan, hogy a rendőrautós pálya egyben oktatójáték is, amely megmutatja a gyerekeknek, hogy a jogsértő magatartásnak következményei vannak, a rendőrség pedig éber ügyel a többi állampolgár biztonságára.

MŰSZAKI ADATOK - anyaga: műanyag; tápegység: 4 x AAA (nem tartozék); méretek (szélesség / magasság / mélység): 102/16/60 cm; súlya: 1,3 kg; súlya a csomagban: 1,50 kg

A SZETT 92 ELEMET TARTALMAZ:

vágány
4 autó
helikopter
mozdony
2 kocsi
rendőr
rendőrség
alagút
híd
6 karakter


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Játék rendőrségi pálya 92 részes" című hirdetést látja. (fent)