Betöltés...

USB-vel tölthető szuper menő távirányítós lánctalpas daru, megemelhető farönkkel- munkagéprajongó gyerekeknek – 30 cm (BBJ)

Ár: 19.980 Ft

Rajongással figyeli gyermeked az építkezéseket? Szeretné megtapasztalni, hogy milyen lehet azokat az óriási gépeket kezelni? Az emelődaru az építkezések egyik legfontosabb munkagépe.

Ennek a terméknek a segítségével gyermeked is kipróbálhatja, hogy milyen lehet egy igazi daruval forogni és emelni. A ráakasztható farönk felszedése és lerakása kifejezetten komplex feladat, egy igazi szakembernek azonban ezt is meg kell tanulnia! A távirányító segítségével a csörlő fel-le engedhető, valamint a daru forgatható, előre-hátra és jobbra-balra vezérelhető.

A csomagban található akkumulátor segítségével működtethető, ami az USB kábellel tölthető, a távirányítóba pedig 2 db AA elem szükséges, amit a csomag nem tartalmaz.

Főbb tulajdonságai:

Távirányítós lánctalpas daru
Felemelhető farönkkel
Előre-hátra, jobbra-balra és körbe mozgatható, a csörlő fel-le engedhető
Csörlőre akasztható farönkkel
A daru akkumulátorral működik
USB kábellel tölthető
A távirányító 2 db AA elemmel működik (nem tartozék)
Daru magassága: kb. 30 cm
3 éves kortól ajánlott

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "USB-vel tölthető szuper menő távirányítós lánctalpas daru, megemelhető farönkkel- munkagéprajongó gyerekeknek – 30 cm (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: