Betöltés...

Montessori torony - szivárvány színű fajáték - L11794

Ár: 10.100 Ft

Pakolászás, építkezés, rakodás! Klasszikus szivárványtorony építő fajáték, egy plusz csavarral! Az élénk színű, tömörfa korongokat nemcsak egymásra kell építeni sorrendben, hanem a megfelelő helyzetbe is kell fordítani. A rúdon különböző helyen kis csapok helyezkednek el és csak akkor lehet egymásra helyezni a korongokat, ha pontosan beforgatjuk őket, mindeközben a torony kissé ingadozik. Igazi kihívás ez a trükkös kis feladat, amely hatékonyan fejleszti gyermeked kézügyességét, koncentrációját és probléma-megoldó készségét is. A szép, élénk színű, különböző méretű korongok elősegítik a szín- és méret felismerést.
Ha épp nem játszotok vele, akkor is nagyon jól mutat a polcon esztétikus formájának és ízléses színvilágának köszönhetően.
Méretek: 24 cm * 12 cm
Életkor ajánlás: 12 hónapos kortól ajánlott

Hány éves kortól ajánljuk? 1 éves kortól Pakolászás, építkezés, rakodás! Klasszikus szivárványtorony építő fajáték, egy plusz csavarral! Az élénk színű, tömörfa korongokat nemcsak egymásra kell építeni sorrendben, hanem a megfelelő helyzetbe is kell fordítani. A rúdon különböző helyen kis csapok helyezkednek el és csak akkor lehet egymásra helyezni a korongokat, ha pontosan beforgatjuk őket, mindeközben a torony kissé ingadozik. Igazi kihívás ez a trükkös kis feladat, amely hatékonyan fejleszti gyermeked kézügyességét, koncentrációját és probléma-megoldó készségét is. A szép, élénk színű, különböző méretű korongok elősegítik a szín- és méret felismerést.
Ha épp nem játszotok vele, akkor is nagyon jól mutat a polcon esztétikus formájának és ízléses színvilágának köszönhetően. Mi ezért szeretjük: Élénk színek Fából készült Nyílt végű játék Fejleszti az alábbiakat: Szem-kéz koordináció Logikus gondolkodás Koncentráció és problémamegoldás Kreativitás

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Fából készült
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Montessori torony - szivárvány színű fajáték - L11794" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: