Betöltés...

Incababy Junior Hinta Stone, 35 x 35 cm, Terhelhetőség 30 kg, Szürke

Ár: 21.990 Ft

Az Incababy Junior hinta a klasszikus hintázás önfeledt örömének élményét nyújtja extra kényelmi kiegészítőkkel, valamint készségfejlesztő natúr bükkfa játékokkal 1-5 éves gyermekek számára, egészen 30 kg-os súlyhatárig. A párnákat a hinták tartalmazzák, de a javasolt 2db hintahorgot nem!
A kiegészítők között találhatóak a hintahorgok, illetve a hintapárnákkal további plusz párnák vásárlására van lehetőség, ha a hintánknak új megjelenést és színvilágot szeretnénk adni, illetve az esetleges tistzítások során is jó szolgálatot nyújthat egy pótpárna.

A TÜV Rheinland vizsgálati jegyzőkönyve alapján az Incababy Junior swing teherbírása eléri a 200 kg-ot! A hinta belseje tépőzárral ellátott, kivehető puha bélelt betéttel rendelkezik, továbbá a gyermek hátának és nyakának megtámasztásáról különösen kényelmes, szintén kivehető és mosható párna gondoskodik. Elegáns kivitelezésének, kompakt méretének és széles színválasztékának köszönhetően immáron beltéri használat során, lakásában is átélheti gyermeke a hintázás kínálta vidámság előnyeit. Mindeközben könnyedén felügyelheti gyermekét otthonában akár pihenés, vagy a házi teendők elvégzése alatt. Az Incababy Junior hinták prémium anyaghasználata és színkombinációi a legfrissebb nemzetközi trendeket követik, a természetességet tükrözve, hogy berendezéséhez tökéletesen illő színvilágú terméket választhasson. Incababy Junior hinta előnyei: A biztonságos és örömteli hintázás élményét nyújtja Már 1 éves kortól használható Természetes, bababarát alapanyagok Egyszerű összeszerelhetőség és használat Magas terhelhetőség (30 kg) Állítható magasság és dőlésszög Kivehető és mosható puha betét és párna Fejleszti a gyermek készségeit Beltérire tervezett, modern, minimalista design Prémium minőség megfizethető áron Összetevők: Természetes, natúr, tömör bükkfa tartóelemek 100% pamut, mosható külső és belső textilek, Oeko-tex 1. osztályú minősítéssel, kifejezetten 0-3 éves babák számára. Puha, de vastag, erős külső textil, cserélhető egyszínű és mintás belső párnákkal. 10 mm vastag, strapabíró, sima tapintású kötélzet fém karikákkal. Készségfejlesztő natúr bükkfa játékok a kötélzeten. Kiegészítők: Incababy hintahorog, amellyel könnyedén rögzítheti hintáját a mennyezetre vagy a gerendázatra. Hinta méretei: 35 cm hosszú és 35 cm széles, kötélzet hossza: 2x3 méter, amely félbe van hajtva, így kb. 1,5 métert lóg le. Így ideális az ajtófélfába való rögzítéshez. Mennyezetbe való rögzítéshez a kiegészítők között található pótkötelek használata javasolt. Tisztítása: A textilek 30 fokon moshatóak, a fa részek tisztítása száraz törlőkendővel vagy finom csiszolópapírral lehetséges.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Incababy Junior Hinta Stone, 35 x 35 cm, Terhelhetőség 30 kg, Szürke" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések