Betöltés...

Plüss Animal Elefánt

Leírás Plüss elefánt, zenedoboz [81451B] - labdával végződő farok, ha kinyújtjuk, kellemes dallamot fog hallani a gyerek,- bújós, a fejből kiálló két pántnak köszönhetően könnyedén akasztható kiságyba, babahordozóba vagy kocsiba,- színes hasa Különböző típusú plüss és csúszós poliészterből készült, lehetővé teszi a gyermek számára, hogy meg tudja különböztetni a különféle számlákat,- redős velúr sörény,- a puha lábak és az enyhén lógó lábak könnyen megragadhatóak,- a susogó fülek és a kerek puha érintése révén kúpok, a gyermek új formákat és hangokat fedez fel, amelyek körülveszik. Méret - magasság kb. 29 cm,- szélesség a legszélesebb ponton, kb 12 cm. Szállítás: kb. 7 munkanap

Tovább
Adatlap
Ár: 3.290 Ft
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2022.12.02
Eddig megtekintették 14 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Plüss Animal Elefánt
Lehetőségek
Megosztók

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Plüss Animal Elefánt" című hirdetést látja. (fent)Új és használt gyerekjátékok, lányoknak és fiúknak.

Gyerekjáték hirdetési rovatunkban kisgyerekeknek, babáknak, és nagyobb gyereknek való eladó – esetlegesen ingyen elvihető - használt, jellemzően olcsó játékok találhatóak. Hirdetőink lehetnek: gyerekjáték kereskedők, bababoltok, és magánszemélyek (Pl.: kismamák).

TIPP: Részletes keresőnk segítségével gyerekjáték keresni. Érdemes lehet szétnézni a Baba-Mama rovatban is.