Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

Gazdálkodj okosan társasjáték

Gazdálkodj okosan társasjáték gazdálkodj klasszikus társasjáték, mely most megújult külsővel várja a játékosokat. Gazdálkodj okosan társasjáték takarékoskodj a pénzeddel, miközben folyamatosan haladsz végig a játéktáblán, és jobbnál jobb dolgokat vásárolhatsz. Építsd fel azaz gazdálkodd össze az otthonodat, vagy épp az utazásodat. Légy Te az első aki a játékban saját otthonnal büszkélkedhet és még be is kell, hogy rendezd. A gyerkőc játszva ismerkedhet meg a pénzzel A Játékban forintos érmék találhatók. Kíváló időtöltés a gyermekeknek és a családnak. Ajánlott életkor: 7 éves kortól Játékosok száma: 2-6 játékos

Tovább
Adatlap
Ár: 3.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2020.03.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Gazdálkodj okosan társasjáték
Lehetőségek
Megosztók

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gazdálkodj okosan társasjáték" című hirdetést látja. (fent)Új és használt gyerekjátékok, lányoknak és fiúknak.

Gyerekjáték hirdetési rovatunkban kisgyerekeknek, babáknak, és nagyobb gyereknek való eladó – esetlegesen ingyen elvihető - használt, jellemzően olcsó játékok találhatóak. Hirdetőink lehetnek: gyerekjáték kereskedők, bababoltok, és magánszemélyek (Pl.: kismamák).

TIPP: Részletes keresőnk segítségével gyerekjáték keresni. Érdemes lehet szétnézni a Baba-Mama rovatban is.