Betöltés...

Új játék Chicco angol olasz készségfejlesztő nyelvtanító

Ár: 6.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mi nagy örömmel használunk egy nyelvtanító kockát, de egyet ajándékba is kaptunk, ezért eladó. Kisfiunk másfél évesen csodásan ismételgeti a betűket, hangokat, szavakat, dalokat. Színeket, számokat is tanít. Mérete nagy, 20 x 20 cm. 9 hónapos kortól 24 hónapos korig ajánlott.
A hivatalos leírás: „Játékos, és magával ragadó módon fejleszti a beszédkészséget, számok, betűk, geometriai formák és színek segítségével, valamint 4 vidám gyermekdallal.
A vicces hernyó és a kedves kisvirág vidám dallamokat énekelnek, miközben a színes formák, amiket nyomkodhatunk, velünk beszélgetnek.
A kocka minden oldalán találhatók gombok, amelyeket a gyermek az ujjával nyomogathat, így fejlesztve és tökéletesítve a finom ujjmozgásokat is.
Két idegen nyelv választható: angol vagy olasz
Idegen nyelv felfedezése: A gyermek az élete első éveiben rendkívül fogékony az idegen nyelvek hangzásai iránt, és képes azokat természetes módon elsajátítani, csakúgy mint az anyanyelvét. Játék közben is figyelni tud rá. Például megismeri az idegen nyelv különböző hangjait a különböző feladatok által, melyek lehetővé teszik a felfedezést, odafigyelést és memorizálást, miközben a gyermek jól szórakozik. Mindez természetes módon történik. Fontos, hogy a gyermek maga válassza ki az adott nyelvet a lehetőségek közül, és szabadon ismételgethesse a szavakat hallás után, ha erre támad kedve. A felnőtteknek nem szabad kijavítani a gyermek kiejtését. Az is nagyon fontos, hogy megdicsérjük a gyermeket minden erőfeszítéséért, hogy növeljük az önbizalmát és tanulásra ösztönözzük. (Együttműködve az English is Fun® szervezettel)”
Eredetileg 11.990 Ft volt, ára most: 6.990 Ft
Átvehető: személyesen Budapesten elsősorban a 13. és 15. kerületben, a Belvárosban, alkalmanként Gyöngyösön, de egyéb településeken is. Kérdezz, és megmondom, tudjuk-e ingyen vinni oda, ahol laksz. Postázás előre utalással megoldható.
Telefon: 06 20/589-9530
E-mail: nikoletta.paszti@freemail.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Ajánlott: Fiúknak és Lányoknak (unisex)
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
Áru megnevezése: nyelvoktató kocka
Áru márkája: Chicco
 
Eddig megtekintették 518 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Új játék Chicco angol olasz készségfejlesztő nyelvtanító" című hirdetést látja. (fent)